Artista care a vrut să se sinucidă, după despărțirea de iubit! ”Am cedat nervos”

Publicat: 29 Jun. 2020, 13:40 Vedete

Toți credeau că au o relație minunată, dar uneori aparențele înșală. În urmă cu câțiva ani, două persoane celebre aveau să-și spună adio!, dar nu pentru mult timp…

Este vorba despre celebra cântăreață Katy Perry și unul dintre cei mai râvniți bărbați, și anume Orlando Bloom. În anul 2017, Katty Perry și Orlando Bloom se despărțiseră, dar cine ar fi crezut că se vor împăca și vor aștepta, în prezent, un bebeluș?

Katty Perry și Orlando Bloom așteaptă un copil. În urmă cu câțiva ani, artista a fost la un pas să se sinucidă

Katy a povestit că pur și simplu nu-și vedea viața fără Orlandă și ajunsese până în punctul să își dorească moartea. Eșecul personal a fost, apoi, urmat de eșecul profesional. Pe de altă parte, nici lui Orlando Bloom nu i-a mers foarte bine în plan profesional, căci de trei ani nu mai are niciun rol notabil în cinematografie. Totuși, luna viitoare, în data de 3 iulie, se lansează pelicula de război ”The Outpost”, cu Orlando Bloom și Scott Eastwood.

Dar, totuși, căile vieții sunt, cu adevărat, nebănuite, iar în prezent cei doi așteaptă un copil. Katy Perry urmează să nască vara aceasta.

„Mă despărţisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului pe care îl aştept. Dăruisem atât de mult, iar asta şi pur şi simplu m-a rupt în două. Am fost la pământ. Am clacat”, a povestit ea.

„Am sperat că mă voi echilibra prin munca la următorul album, care nu a avut însă succesul aşteptat, aşa că am cedat nervos. Speranţa a făcut mereu parte din viaţa mea, iar relaţia cu Dumnezeu este foarte importantă pentru mine”, a mai spus Katy Perry, conform Ok! Magazine.

Katy Perry a debutat în 2001, dar succesul a venit odată cu „One of the Boys” (2008). Catalogul ei muzical a generat peste 35 de miliarde de accesări audio online, iar cele cinci albume ale ei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, potrivit Capitol Records.

Publicat: 29 Jun. 2020, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă