Katy Perry, acuzata de hartuire sexuala: „Femeile care fac abuz de putere sunt dezgustatoare”

Publicat: 19 Aug. 2019, 18:14 Vedete
Katy Perry, acuzata de hartuire sexuala: „Femeile care fac abuz de putere sunt dezgustatoare”

Artista americana Katy Perry a fost acuzata de comportament sexual inadecvat de catre un barbat si o femeie.

Katy Perry acuzata de hartuire sexuala. Katy Perry este implicată în două scandaluri sexuale. Cântăreaţa nominalizată la Grammy a fost acuzată de comportament sexual nepotrivit de către prezentatoarea TV Tina Kandelaki, în vârstă de 43 de ani.

Katy Perry acuzata de hartuire sexuala

Prezentatoarea TV din Rusia a declarat pentru publicaţia rusească StarHit că artista, aflată în stare de ebrietate, i-a făcut avansuri în timp ce erau la o petrecere privată şi chiar a încercat să o sărute forţat, scrie Fox News.

„Odată am fost invitată la o petrecere privată cu Katy Perry, unde ea era puţin ameţită şi se comporta cu mine ca şi cum eram un obiect pe care l-a ales pentru a-şi manifesta pasiunea“, a declarat Kandelaki.

„Am reuşit să o temperez şi sunt încântată să spun că antrenamentul meu de fitness nu a fost în zadar, dar Katy a găsit instantaneu o nouă victimă pentru sărutări, îmbrăţişări şi dansuri lascive“, a continuat prezentatoarea.

Aceasta a adăugat că nu s-a considerat o victimă la acea vreme, dar amintirile despre pretinsa hărţuire a cântăreţei i-au rămas în memorie. Tina Kandelaki, care nu a dezvăluit data la care a avut loc presupusa agresiune, crede că există şi alte persoane care au fost supuse unor avansuri sexuale din partea celei care urmează să se căsătorească cu actorul Orlando Bloom.

Publicat: 19 Aug. 2019, 18:14 Vedete
Pe aceeași temă