Katy Perry, acuzata de plagiat! Ce piesa a copiat faimoasa cantareata americana VIDEO

Publicat: 30 iul. 2019, 20:00 Autor: madalina m. Vedete

Cantareata este acuzata ca a copiat una dintre melodiile ei. Acest lucru a fost stabilit chiar intr-o instanta de judecata.

Katy Perry, acuzata de plagiat! Este vorba despre piesa „Dark Horse”, a artistei din SUA. Melodia a fost lansata in anul 2013. In realitate, a fost copiata dupa o alta melodie cunoscuta.

Piesa Dark Horse a lui Katy Perry este plagiata, a decis o instanta americana de judecata. Melodia a fost bazata pe o alta, care se numeste „Joyful Noise”. Asa arata sosia lui Katy Perry

Katy Perry, acuzata de plagiat

Katy Perry, acuzata de plagiat

Artista si-a bazat apararea pe faptul ca nici piesa amintita anterior nu este o compozitie 100% originala. In acest sens, vedeta s-a prezentat la proces si cu martori, care au explicat lipsa similaritatilor. Acestea ar fi substantiale, dar judecatorul i-a dat dreptate rapperului Flame, si nu artistei.

Katy Perry si Orlando Bloom s-au logodit de Valentine’s Day!

Procesul nu ar fi fost lipsit si de momente semnificative. Asta deoarece Katy Perry s-a oferit chiar sa prezinte live piesa, pe timpul procesului, in una dintre zilele in care s-a aflat in instanta de judecata. Un alt moment bizar a mai fost raportat. Cand rapperul depunea marturise, in afara institutiei au fost auzite focuri de arma, iar lumea s-a alarmat.

In urma acestui proces a fost stabilit daca artistul Flame a avut sau nu dreptate, atunci cand a acuzat-o de plagiat pe Katy Perry. Va urma un alt proces, in care se vor stabili si daunele. Avocatii care o reprezinta pe diva urmeaza sa depuna chiar o motiune.

Prin aceasta ii vor cere judecatoarei Christina Snyder sa decida faptul ca nici un juriu rezonabil nu ar putea decide incalcarea drepturilor de autor, pe baza dovezilor care au fost prezentate in proces, potrivit BBC News.

Katy Perry si Orlando Bloom s-au logodit de Valentine’s Day, in acest an. Vedeta a anuntat vestea printr-o postare pe Instagram, in care isi arata inelul. Totodata, cei doi formeaza un cuplu, in mod oficial, din anul 2016. Pe atunci, cantareata divortase de actorul Russel Brand.

Publicat: 30 iul. 2019, 20:00 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă