Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din lume! A rupt topul bogataselor Forbes pe 2018!

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:45 Vedete

Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din lume, pe anul 2018!

Potrivit binecunoscutului top realizat de catre revista Forbes, Katy Perry e cea mai bine platita cantareata si a strans venituri foarte mari, in acest an. S-ar parea ca planurile i-au mers bine si la nivel financiar, nu doar in dragoste!

Artista e pe locul fruntas al clasamentului si a avut castiguri uriase! In anul financiar cuprins intre iunie 2017 si iunie 2018, ea a adunat sume foarte mari de bani. Autoare a numeroase hituri, artista a castigat foarte bine intr-un singur an! Ea a avut incasari din cele 80 de concerte pe care le-a sustinut in cadrul truneului mondial „Witness”.

Nu numai atat, pentru ca si rolul de jurat in emisiunea „American Idol” i-a adus o suma frumoasa in conturi, de nu mai putin de 20 de milioane de dolari, pe sezon. Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din 2018 si a avut castiguri de 83 de milioane de dolari.

Vedeta americana a avut o ascensiune impresionanta, la nivel financiar, pentru ca a reusit sa le detroneze pe Beyonce sau Taylor Swift. Anul trecut, ea s-a aflat pe locul 9 al aceluiasi top realizat de Forbes.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:45 Vedete
Pe aceeași temă