Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din lume! A rupt topul bogataselor Forbes pe 2018!

Publicat: 21 nov. 2018, 16:45 Autor: madalina m. Vedete

Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din lume, pe anul 2018!

Potrivit binecunoscutului top realizat de catre revista Forbes, Katy Perry e cea mai bine platita cantareata si a strans venituri foarte mari, in acest an. S-ar parea ca planurile i-au mers bine si la nivel financiar, nu doar in dragoste!

Artista e pe locul fruntas al clasamentului si a avut castiguri uriase! In anul financiar cuprins intre iunie 2017 si iunie 2018, ea a adunat sume foarte mari de bani. Autoare a numeroase hituri, artista a castigat foarte bine intr-un singur an! Ea a avut incasari din cele 80 de concerte pe care le-a sustinut in cadrul truneului mondial „Witness”.

Nu numai atat, pentru ca si rolul de jurat in emisiunea „American Idol” i-a adus o suma frumoasa in conturi, de nu mai putin de 20 de milioane de dolari, pe sezon. Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din 2018 si a avut castiguri de 83 de milioane de dolari.

Vedeta americana a avut o ascensiune impresionanta, la nivel financiar, pentru ca a reusit sa le detroneze pe Beyonce sau Taylor Swift. Anul trecut, ea s-a aflat pe locul 9 al aceluiasi top realizat de Forbes.

Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din 2018!

Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din lume

Situata pe primul loc al clasamentului, Katy Perry e cea mai bine platita cantareata din 2018. Insa, anul acesta s-ar parea ca a fost unul ceva mai putin profitabil pentru alte artiste din Statele Unite.

Asta deoarece, Taylor Swift se afla pe locul 2, cu 80 de milioane de dolari, incasati in acest an. Acesti bani provin din vanzarea albumului „Reputation”, foarte asteptat de catre fani, si apreciat in intreaga lume.

Blondina a vandut doua milioane de albume doar in prima saptamana de la lansarea albumului. Pe locul 3 se afla Beyonce. Sotia lui Jay-Z a strans doar 60 de milioane de dolari in urma concertelor si activitatii muzicale, noteaza mediafax.ro.

Cei de la Forbes au alcatuit acest clasament pe baza veniturilor obtinute de cantarete atat din vanzari de albume, dar si din turnee, servicii de streaming sau contracte de publicitate.

Publicat: 21 nov. 2018, 16:45 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă