Incredibil! Ce scrie în contractul prenupțial al lui Jay Z cu Beyonce! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Publicat: 20 ian. 2021, 12:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sunt căsătoriți din luna aprilie a anului 2008 și au împreună trei copii, dar nimeni nu știa până acum ce scrie în contractul prenupțial al lui Jay Z cu Beyonce.

Beyonce și Jay Z sunt împreună de foarte mult timp și au împreună trei copii frumoși. Urmăritorii celor doi, însă, nu știu un lucru din intimitatea lor, și anume ce prevede contractul prenupțial al celor doi: artista primește de la partenerul de viață câte 5 milioane de dolari pentru fiecare copil născut și câte un milion de dolari pentru fiecare an de căsnicie, timp de 15 ani, în condițiile în care ar divorța. Înainte de oficializarea relației au fost discutate aceste aspecte, arată cheasheet.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonce și Jay-Z , vacanţă de peste 1.500.000 de euro în Croaţia

Beyonce și-a sărbătorit ziua de naștere la bordul unuia dintre cele mai luxoase yachturi, exclusiv pentru vacanţe charter. Cântăreaţa a plecat cu avionul în Croaţia împreună cu familia ei, soţul Jay-Z şi cei trei copii. Frumoasa Beyonce a împlinit 39 de ani anul trecut și a ales să sărbătorească printr-o călătorie cu yachtul pe Marea Adriatică, de-a lungul coastei Croaţiei.

Yachtul LANA este mai lung decât un teren de fotbal şi dispune de multe facilităţi. Numărul oaspeţilor poate ajunge până la 12, fără a lua în calcul cei 34 de membri ai echipajului yachtului. Există opt cabine cu baie privată, şapte camere VIP şi o cameră Master Suite. Super-yachtul vine cu propria piscină pe punte, un teatru, un centru spa, terase pliabile, jet ski-uri, waveboard-uri, Seabob-uri, echipamente de pescuit şi altele. Preţul pe care şi l-a permis cuplul celebru este de aproximativ 2 milioane de dolari , 1.700.000 de euro pe săptămână, potrivit clickpentrufemei.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 20 ian. 2021, 12:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă