Beyonce și Jay-Z au fost dați în judecată! De la ce piesă a pornit tot scandalul

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:54 Vedete

Celebrii Beyonce și Jay-Z au fost dați în judecată recent. Tot scandalul a pornit de la o piesă numită ”Black Effect”.

Cei doi sunt acuzați de încălcarea drepturilor de autor în piesa mai sus amintită, ”Black Effect”. Au fost dați în judecată de către coregrafa Lenora Stines, cea care susține faptul că i-au înregistrat vocea și au folosit-o în melodie, fără să aibă permisiunea ei, dar și fără a o menționa, arată Adevărul.ro.

Melodia a fost inclusă în albumul din 2018 numit ”Everything is love”. Procesul a fost intentat în California, coregrafa susținând că a fost ”exploatată” și că cei doi artiști ”au violat-o artistic”. Până la acest moment, Beyonce și Jay-Z nu au făcut comentarii.

„Spre oroarea, şocul şi nemulţumirea dr. Stines, «Everything Is Love» cuprinde o exploatare neautorizată a vocii ei într-un cântec cunoscut ca «Black Effect»”, a scris avocatul reclamantei, potrivit sursei citate. În anul 2018, au luat parte la o ședință promoțională în Jamaica, acolo unde comentariile ei despre dragoste au fost înregistrate.

De asemenea, coregrafa dorește să i se fie plătite costurile de judecată și să primească o parte din drepturile de publicare și creditare pe album.

Beyonce, campanie umanitară de 6 milioane de dolari

Beyonce a lansat campania umanitară BeyGOOD, prin intermediul căreia a reușit să strângă pste 6 milioane de dolari. Banii au fost distribuiți unor spitale din SUA care se confruntă cu mii de cazuri de Covid-19 în fiecare zi, scrie Harper’s Bazaar. Vedeta a transmis un mesaj, pe rețelele sociale, tuturor celor care s-au implicat în stoparea răspândirii bolii necruțătoare.

Azi îi sărbătorim pe adevărații eroi, cei care fac sacrificiul suprem ca să ne țină pe noi în siguranță, hrăniți și sănătoși. Doctorii, asistentele și toți ceilalți membri ai sistemului medical care sunt departe de familiile lor ca să aibă grijă de ale noastre, vom continua să ne rugăm pentru siguranța voastră, a scris artista pe contul său de Instagram.

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă