VIDEO Cum arăta Katy Perry înainte să fie blondă și însărcinată. Imagini de colecție!

Publicat: 16 iul. 2020, 12:47 Autor: Elena Vedete

Katy Perry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei: profesional este adorată de milioane de fani, este însărcinată și se apropie momentul când își va cunoaște fetița și este iubita lui Orlando Bloom. 

Recent, fanii celebrei Katy Perry au avut o surpriză urișă! Însărcinată în ultimul trimestru, cântăreața a renunțat la haine și apare complet nud, cu burtica la vedere, în cel mai recent videoclip, la piesa „Daisies”.

Artista a surprins mereu cu apariții atipice, atât în clipuri, cât și pe scenă, dar mai ales pe covorul roșu.

Dacă acum afișează un păr blond și o siluetă de graviduță, Katy a avut îndrăzneala să își schimbe look-ul radical de câteva ori. Ciao.ro îți arată cum arăta Katy atunci când a devenit cunoscută, dar și schimbările de look prin care a trecut iubita lui Orlando Bloom.

Artista a dezvăluit de curând că a trecut prin momente în care a simțit că viața nu mai merită trăită. S-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, logodnicul ei de acum și tatăl viitorului ei copil. Colac peste pupăză, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes. Cântăreața a simțit că se prăbușește și în momentele acelea s-a gândit să își ia viața.

“Recunoștința este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.

Katy Perry și Orlando Bloom încă nu s-au decis cu privire la numele fetiței lor

Katy Perry și Orlando Bloom încă nu s-au decis cu privire la numele fetiței lor, însă artista a mărturisit într-un interviu pentru Hits Radio care este porecla fetiței și ce anume face în trimestrul trei de sarcină„Uneori îi spun Kicky Perry. Este un joc de cuvinte. Sunt foarte activă acum. Doctorii îmi spun să fiu activă, așa că am dansat, am cântat foarte mult.”

Orlando Bloom a dezvăluit pentru Good Morning America faptul că este extrem de entuziasmat că va avea o fetiță. „Abia aștept. Sunt nerăbdător deoarece îmi plac acele momente liniștite, petrecute alături de familie și de copil, în care încerci să fii de ajutor și să ocrotești acea viață”, a spus Orlando Bloom.

Recent, artista a vorbit și despre depresie. „Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal.”

Publicat: 16 iul. 2020, 12:47 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă