Katy Perry, apariţie şocantă! S-a fotografiat în lenjerie intimă imediat după naştere!

Publicat: 31 aug. 2020, 15:49 Autor: Elena Vedete
Katy Perry, apariţie şocantă! S-a fotografiat în lenjerie intimă imediat după naştere!

Katy Perry a devenit pentru prima oară mamă pe 26 august, ea şi iubitul său, Orlando Bloom fiind în culmea fericirii..

Aşa cum şi-a obişnuit miile de fani şi urmăritori de la conturile de socializare, Katy postează mereu fotografii. Cea mai recentă fotografie postată de artistă a surprins pe toată lumea. Pentru că nu a putut participa fizic la ediția din acest an a Premiilor Video MTV, a publicat pe pagina sa de Instagram un selfieîn care îşi etalează corpul cu îndrăzneală, la numai 5 zile după naştere. În fotografia postată, Katy apare în propria baie îmbrăcată doar într-un slip cu burtieră moodelatoare și într-un sutien pentru alăptare.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt în culmea fericirii

Anunțul naşterii fetiţei a fost făcut pe pagina de Twitter a UNICEF, Katy și Orlando dezvăluind numele deosebit ales pentru fetița lor: Daisy Dove Bloom. „Plutim cu dragoste și uimire de la sosirea în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre”, au transmis Katy Perry și Orlando Bloom.

https://www.instagram.com/p/CEYmtQInzo9/

Katy Perry și Orlando Bloom au fost extrem de fericiți pe tot parcursul celor nouă luni de sarcină, fiind extrem de entuziasmați de copilul lor„Sunt foarte activă acum. Doctorii îmi spun să fiu activă, așa că am dansat, am cântat foarte mult.”, spunea artista cu câteva săptămâni în urmă.

Orlando Bloom a dezvăluit pentru Good Morning America faptul că este extrem de entuziasmat că va avea o fetiță. „Abia aștept. Sunt nerăbdător deoarece îmi plac acele momente liniștite, petrecute alături de familie și de copil, în care încerci să fii de ajutor și să ocrotești acea viață”, a spus Orlando Bloom.

Recent, artista a vorbit și despre depresie. „Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal.”

Publicat: 31 aug. 2020, 15:49 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă