Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

Publicat: 09 sept. 2018, 13:01 Autor: Simona Vedete

Clipe grele pentru membrii familiei Iftimoaie. Tatal lui Ionut s-a stins din viata, lasand un gol in inima lui Ionut, care isi adora tatal.

Acesta a facut public anuntul printr-o postare tulburatoare pe Facebook.

Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

„Mi- e greu sa- i explic ca te-ai dus într- o ” lume mai buna”.. Mi- e greu și mie sa accept…dar trebuie..Odihnește-te în pace, TĂTICULE”.

Fanii dar si prietenii sunt alaturi de el si il sustin moral, fiind un moment extrem de greu pentru campionul de K1.

Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

„Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!, Dumnezeu să-l ierte , Condoleanțe, prietene!, Dumnezel să-l ierte și pe voi să vă întărească. Condoleanțe” sunt cateva dintre mesajele primite de la fani pe pagina sa de Facebook.

Vestea a venit ca un fulger, mai ales ca Ionut a trecut si prin suferinta pierderii bunicii sale, pe data de 25 august.

Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

„Asta-i ultima poza cu tine, cu zâmbetul tău blând…. asa am sa te țin minte mereu?Odihnește-te în pace, bunica mea”, a scris Ionut pe pagina personala de Facebook.

Este al doilea concurent al show-ului „Ultimul trib” care are un deces in familie. In urma cu cateva zile, sora lui Dima Trofim s-a stins din viata. Aceasta n-a putut sa duca pana la capat lupta cu cancerul.

Ionut Iftimoaie ete primul roman care a castigat un turneu K1 organizat in Europa (2001). A participat în cadrul mai multor gale SuperKombat și a învins nume precum Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic și a remizat cu Alexander Ustinov. S-a retras dupa o pauza de 4 ani pe data 06.08.2016 (Galion-Comanesti) in fata a peste 35.000 de spectatori unde la invins pe ”calaul” fratilor Stoica.

Publicat: 09 sept. 2018, 13:01 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×