Veste tragica pentru Dima Trofim. Sora sa a decedat!

Publicat: 05 Sep. 2018, 10:56 Vedete

Dima Trofim trece prin momente greu de descris in cuvinte.

Fiind in Madagascar, ocupat cu filmarea show-ului „Ultimul Trib”, a aflat ca sora sa, in varsta de 45 de ani, a decedat. Sora sa suferea de cancer, luptandu-se de cativa ani cu aceasta boala necrutatoare. Aceasta a incercat tot felul de tratamente, insa nu a reusit sa duca batalia pana la capat.

Fostul artist al trupei LaLa Band si al serialului „Pariu cu viata” a sperat ca sora sa va reusi cumva sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare. Artistul a acceptat provocarea „Ultimul trib” cu ochii inchisi, fara sa se gandeasca la consecinte, declarand ca nu ii este frica de ce va intalni acolo.

Insa entuziasmul s-a transformat intr-o dezamagire atunci cand a primit cumplia veste.

Veste tragica pentru Dima Trofim

Dima Trofim„Mi s-a parut o provocare si acum chiar numar zilele pana ajungem în Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins ca daca o sa ajungem in pustiu o sa ne gandim foarte bine la acest lucru si o sa ne adaptam rapid ca sa ajungem acolo unde trebuie”, spunea Dima despre show-ul „Ultimul Trib”.

„Mi-e foarte greu sa ma despart de telefon, stiu, chiar e dependenta, asa ca o sa incerc sa tin post in toata aceasta perioada”, a marturisit Dima Trofim.

Veste tragica pentru Dima Trofim. Sora sa a decedat!

Show-ul „Ultimul trib”, care va rula la Antena 1, va gazdui vedete precum Sorana, Sorin Brotnei, Daniela Crudu, Dorian Popa, Paula Chirila si Ionut Iftimoaie.

Publicat: 05 Sep. 2018, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă