Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan: „Nu a fost idolul meu”

Publicat: 04 Sep. 2018, 19:11 News 3

S-a intors in Romania pentru a prezenta Cerbul de Aur, la Brasov, apoi s-a facut nevazuta!

Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan. Fosta vedeta PRO TV a acordat un interviu sincer, probabil cel mai sincer, despre relatia cu actorul de la Bollywood. Fosta vedetă Pro TV Iulia Vântur (38 de ani) a vorbit, într-un interviu pentru OK Magazine, si despre cariera muzicală pe care şi-a construit-o în India.

Ce a pierdut Iulia Vânturi pe drumul către celebritate? Regreţi ceva? Vrei să o iei de la capăt?

Iulia Vântur: Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi „Dansez pentru tine“, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste. Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort.

Ce ţi-a lipsit aici în România de a trebuit să pleci tocmai în India? De ce ai ajuns până acolo?

Nu mi-a lipsit nimic. Nu m-am dus pentru că îmi lipsea ceva, m-am dus pentru că aşa am simţit în acel moment, aşa mi-a spus sufletul.

Ai plecat singură?

Da, dar noi suntem singuri în viaţă cumva. Cineva mi-a spus chestia asta: că în viaţă venim şi plecăm singuri, de fapt. Şi chiar mă supărasem iniţial să aud asta. Sună foarte egoist, dar aşa este până la urmă. Asta înseamnă o responsabilizare a faptului că deciziile pe care le luăm ne duc într-un anumit loc, iar începutul şi finalul sunt în mâinile noastre de fapt, într-un fel sau altul. Nu mi-a lipsit absolut nimic, aveam de toate: o carieră, prieteni, familie, absolut tot.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Sep. 2018, 19:11 News 3
Pe aceeași temă