Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan: „Nu a fost idolul meu”

Publicat: 04 Sep. 2018, 19:11 News 3

S-a intors in Romania pentru a prezenta Cerbul de Aur, la Brasov, apoi s-a facut nevazuta!

Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan. Fosta vedeta PRO TV a acordat un interviu sincer, probabil cel mai sincer, despre relatia cu actorul de la Bollywood. Fosta vedetă Pro TV Iulia Vântur (38 de ani) a vorbit, într-un interviu pentru OK Magazine, si despre cariera muzicală pe care şi-a construit-o în India.

Ce a pierdut Iulia Vânturi pe drumul către celebritate? Regreţi ceva? Vrei să o iei de la capăt?

Iulia Vântur: Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi „Dansez pentru tine“, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste. Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort.

Ce ţi-a lipsit aici în România de a trebuit să pleci tocmai în India? De ce ai ajuns până acolo?

Nu mi-a lipsit nimic. Nu m-am dus pentru că îmi lipsea ceva, m-am dus pentru că aşa am simţit în acel moment, aşa mi-a spus sufletul.

Ai plecat singură?

Da, dar noi suntem singuri în viaţă cumva. Cineva mi-a spus chestia asta: că în viaţă venim şi plecăm singuri, de fapt. Şi chiar mă supărasem iniţial să aud asta. Sună foarte egoist, dar aşa este până la urmă. Asta înseamnă o responsabilizare a faptului că deciziile pe care le luăm ne duc într-un anumit loc, iar începutul şi finalul sunt în mâinile noastre de fapt, într-un fel sau altul. Nu mi-a lipsit absolut nimic, aveam de toate: o carieră, prieteni, familie, absolut tot.

Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan

Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan Nu a fost idolul meuCum ai ajuns să-l cunoşti pe Salman Khan? Că vreau să aflu de la tine, în presă poate s-au scris multe chestii neadevărate. Ai ajuns, deci, faţă în faţă cu idolul tău, cu cel mai celebru bărbat din India.

Idolul meu? Nu, Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu.

Păi şi cum s-a întâmplat? Că multă lume merge în India, pe străzi, intră în temple, îşi mai cumpără un sari din vreun magazin, dar nu se întâlneşte cu Salman Khan.

Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie.

Acum e ok? E frumos?

Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe.

În momentul în care tu eşti vedetă în România şi ajungi în altă parte, în India, eşti un om obişnuit acolo. Toată lumea te cunoaştea prin prisma lui, nu?

Da, iniţial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui.

Citeste mai multe pe adevarul.ro!

Publicat: 04 Sep. 2018, 19:11 News 3
Pe aceeași temă