Probleme mari de sănătate pentru Madonna? A anulat multe concerte iar fanii sunt îngrijorați: „Durerile pe care le am sunt copleşitoare”

Publicat: 28 nov. 2019, 17:49 Autor: Simona Vedete

Madonna a anulat nu mai puțin de trei concerte din cadrul turneului său actual din motive medicale, vedeta acuzând dureri „copleşitoare”.

Artista în vârstă de 61 de ani trebuia să susţină mai multe concerte în Boston, Massachusetts, începând cu data de 30 noiembrie și până la 2 decembrie, incluse în turneul „Madame X”.

Cu toate acestea, artista a anunţat pe Instagram că aceste spectacole au fost anulate „la recomandarea medicilor”.

Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor. Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerile pe care le am acum sunt copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi”, a spus artista americană, potrivit Digi24.

Concertele urmau să aibă loc la sala de spectacole Boch Center – Wang Theatre, și spre dezamăgirea fanilor, nu vor fi reprogramate.

Organizatorul de evenimente Live Nation a dat vina pe „programul suprasolicitat”, însă persoanele care au cumpărat bilete vor primi banii înapoi, a precizat compania, citată de Agerpres.

Publicat: 28 nov. 2019, 17:49 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă