Celine Dion, pe punctul de a fi agresată pe stradă. Un bărbat a fost arestat

Publicat: 17 Nov. 2019, 15:21 News 3

Cântăreața a fost pe punctul de a fi agresată de un militant pentru drepturile animalelor, care a fost între timp arestat, potrivit gala.fr.

Celine Dion, pe punctul de a fi agresată. Incidentul a avut loc vineri, pe când artista ieșea din hotelul Park Hyatt, în fața căruia se adunaseră niște fani. Céline Dion se afla la New York în cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage”.

Un bărbat a fost arestat de poliția din New York la doar câţiva metri de artistă, după ce comportamentul acestuia li s-a părut suspect agenţilor care asigurau paza acesteia.

Celine Dion, pe punctul de a fi agresată

Celine Dion, in costum de baie la 51 de ani

Celine Dion este cunoscută pentru preferinţa sa pentru haine din piele şi blană naturală.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage”, primul în limba engleză al artistei din ultimii șase ani, Celine Dion va ajunge şi în România, anul viitor. Concertul este programat pe Arena Națională din Bucureşti, pe 29 iulie 2020.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră.

Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar și un premiu Billboard – Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Publicat: 17 Nov. 2019, 15:21 News 3
Pe aceeași temă