Celine Dion, corp de zeiţă la 52 de ani. Celebra artistă arată demenţial

Publicat: 10 Aug. 2020, 15:46 Vedete
Celine Dion, corp de zeiţă la 52 de ani. Celebra artistă arată demenţial

Celine Dion este un artist de renume mondial, cântăreaţa canadiancă umplând până la refuz stadioane şi săli de concerte uriaşe.  Pe lângă cariera muzicală, Celine este cunoscută și ca o fashionistă desăvârșită, aparițiile sale în public neputând fi ignorate.

Recent, Celine Dion şi-a surprins fanii cu fotografii demenţiale, mai ales că în ultima perioadă artista a fost extrem de discretă. Vedeta a realizat unul dintre cele mai glamour pictoriale din cariera sa, Celine pozând într-un body metalic, auriu, care îi scoate în evidenţă corpul atletic.

Celine Dion s-a iubit timp de 22 de ani cu René Angélil

Céline a fost căsătorită timp de 22 de ani cu managerul René Angélil înainte ca bărbatul să se stingă din viață în anul 2016. Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Artista avea 12 ani, iar managerul 38. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră.  Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar și un premiu Billboard – Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Publicat: 10 Aug. 2020, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă