Celin Dion, probleme financiare. Artista risca sa RAMANA pe drumuri si sa i se confiste averea

Publicat: 26 Feb. 2019, 14:05 Vedete

Cantareata are probleme financiare destul de rele. Risca sa ramana fara toti banii pe care i-a castigat ea, dar si sotul ei decedat care se ocupa de finante.

Celin Dion, probleme financiare grave. Vedeta canadiana in varsta de 50 de ani, care e suspectata de anorexie dupa ce a slabit grav, ar putea ramane pe drumuri. Conform ziarului spaniol El Pais, agentia care a reprezentat-o pe Celine Dion in cei peste 30 de ani de activitate isi cere drepturile.

Firma californiană ICM Partners i-a cerut lui Celine Dion suma de 500 de milioane de dolari. Reprezinta datoriile pe care cantareata le are dupa ce a beneficiat de serviciile agentiei. In prezent, averea lui Celine Dion, care a fost acuzata de satanism, a fost estimata, in 2018 de catre revista Forbesc, la suma totala de 430 milioane de dolari.

Celin Dion, probleme financiare

Conform revistei Billboard care a avut acces la documentele firmei sus mentionate, in 2017, Celine Dion a semnat un contract cu ei. Acest lucru s-a intamplat la un an dupa moartea sotului ei, Rene Angelil, in 2016. Fostul ei sot era cel care o consilia legal si financiar in ultimele 3 decenii.

„După cum se ştie, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 de milioane de dolari rezultaţi din anii îndelungaţi de turnee şi de un contract pe care ea l-a semnat în 2017”, se poate citi în documentul ICM.

Celine Dion, falita? Averea ei e de 430 milioane $

Firma sustine ca „din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenţiei în urma acestui acord”.

Cu toate ca Celine Dion, care ar avea o relatie cu Pepe, incearca sa rezolve aceasta plangere, ICM o ameninta: „Nu avem altă opţiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensaţiei care ne este datorată. Firma face public totodată anunţul că nu o mai reprezintă pe Celin Dion”.

Asta da curaj! Celine Dion a pozat goala pentru prima data, la 49 de ani! Solista arata senzational

Publicat: 26 Feb. 2019, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă