Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit?! Prezentatoarea a raspuns la aceasta intrebare

Publicat: 26 Feb. 2019, 12:20 Vedete

Intrebarea care este este pe buzele romanilor de mult timp este legata de salariul Andreeei Esca.

Andreea Esca a fost invitata in cadrul noii emisiuni „Pe bune”, prezentata de Andi Moisescu si la un moment dat a avut aprte de intrebarea la care toti romanii asteapta raspuns.

Astfel, cand i-a fost pusa intrebarea „Ce salariu are Andreea Esca!”, prezentatoarea a spus „La asta chiar nu pot să vă răspund”, insa dupa aceea s-a mai gandit si a dat un alt raspuns, la care nimeni nu se astepta.

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit?!

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit

Andreea esca este cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, fiind prezenta pe micul ecran pentru stirile PorTV icnepand din 1995 si pana in prezent.

Este si emblema postului de televiziune, find cunoscuta si admirata de toti romanii. Andreea esca si-a pastrat acelasi stil in aproape toti acesti ani, iar romanii o indragesc si mai tare pentru acest lucru.

Andreea esca este casatorita cu Alexandre Eram, impreuna cu care are doi copii, Alex si Aris, dintre care Alexia a devenit foarte cunoscuta in randul tinerilor, avand o relatie cu cantaretul Mario Fresh.

Andreea Esca si Alexandre Eram si-au unit destinele pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar ca nasi i-au avut e Ana si George Copos, potrivit huff.ro.

Publicat: 26 Feb. 2019, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă