O cântăreață spaniolă a fost ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic

Publicat: 02 Sep. 2019, 13:33 Vedete
O cântăreață spaniolă a fost ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic

Cântăreața spaniolă Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă într-un mod tragic.

O cântăreață spaniolă a fost ucisă pe scenă. S-a întâmplat după ce un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen, pe scena din localitatea Las Berlanas, de lângă Madrid, unde susținea un recital, potrivit The Sun.

Artista în vârstă de 30 de ani a fost lovită în abdomen de dispozitivul pirotehnic, care a explodat.

O cântăreață spaniolă a fost ucisă pe scenă

O cântăreață spaniolă a fost ucisă pe scenă

Organizatorii evenimentului, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, au tras repede cortina, iar paramedici și un medic care se afla în public i-au acordat cântăreței primul ajutor.

Femeia a fost transportată de urgență la un spital din apropiere, Avila Healthcare Complex, dar nu a mai putut fi salvată.

Incidentul a avut loc duminică noapte și a fost filmat de oameni din public.

„Au fost două rachete – una care s-a dus în direcția corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreață în abdomen”, a povestit un martor.

Sainz, originară din Santander, era și coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup care are 15 membri, cântăreți, muzicieni, dansatori, și care îmbină muzica pop cu divertismentul.

Autoritățile spaniole au deschis o anchetă.

Isidro Lopez, promotor al companiei Prones 1SL, a declarat pentru publicația spaniolă El Diario că dispozitivele pirotehnice sunt concepute să ardă timp de 15 – 20 de secunde, iar aceste efecte speciale sunt folosite de trupă de cinci-șase ani. Lopez a mai spus că nu s-a confruntat niciodată cu un astfel de incident.

Publicat: 02 Sep. 2019, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă