Povestea cutremuratoare de viata a lui Dumitru! A fost pacalit de sora sa si tot ce i-a ramas e catelusa lui, Bella

Publicat: 02 Sep. 2019, 11:27 Life
Povestea cutremuratoare de viata a lui Dumitru! A fost pacalit de sora sa si tot ce i-a ramas e catelusa lui, Bella

Cazul persoanelor dependente de droguri creste haotic in Romania, iar un alt caz dramatic iese la iveala.

Povestea cutremuratoare de viata a lui Dumitru! A ramas pe strada dupa ce a fost tras pe sfoara de propria sora si astfel a ajuns sa fie dependent de heroina. Aasta este, pe scurt, povestea lui Dumitru.

Libertatea prezinta povestea de viata a lui Dumitru, atunci cand doi reporteri merg la ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA). La un moment dat, langa ei vine un baiat, care are in brate o catelusa pe nume Bella.

Povestea cutremuratoare de viata a lui Dumitru

Povestea cutremuratoare de viata a lui Dumitru
Sursa: Libertatea

Au aflat ca Dumitru este o persoana fara adapost, singurele lucruri pe care le poseda aflandu-se in ruscasul pe care il poarta permanent cu el. Insa inauntru se afla doar o paine, pentru el, si ceva mancare pentru catelusa.

Se pare ca a lucrat multi ani in Grecia, pe un vapor, totul mergea bine si chiar spera sa stranga bani pentru o casa. A facut economii si s-a intors in tara, totul parand sa mearga in directia.

A reusit sa-si ia casa mult visata si a trecut-o pe numele surorii sale. Insa cum nu era scolit si nu stia cum sta treaba cu actele, sora l-a pacalit iar la scurt timp a fost dat afara din propria casa.

Astfel ca a ajuns sa doarma vara sub un pod iar iana prin canale. Atunci a inceput sa se injecteze cu heroina, ajung sa fie dependent: „Nu mai am ce să fac acum, asta e. Nu mai am familie, dar o am pe Bella, ea e totul pentru mine” a spus acesta.

A acceptat cu bucurie sa fie fotografiat, fiind tare mandra ca si Bella, catelusa lui, este fotografiata: „Știi ce te rog? Poți să-mi scoți o poză și să mi-o dai și mie? E singurul lucru care mi-ar rămâne în viața asta” a spus acesta resemnat.

Publicat: 02 Sep. 2019, 11:27 Life
Pe aceeași temă