Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart la opt luni de la nuntă

Publicat: 11 Aug. 2019, 10:17 News 3

Vedetele se despart la opt luni de la nuntă, au anunțat reprezentanți ai artiștilor pentru publicația People.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al lui Cyrus. Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2018.

„Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart

Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectați transformarea și intimitatea”, se arată în mesajul oficial.

Zvonurile legate de o despărțire între Cyrus, în vârstă de 26 de ani, și Hemsworth, 29 de ani, au apărut duminică, după ce cântăreața a publicat online o fotografie în care putea fi văzută fără inelul de căsătorie.

“Pune-mă pe mute dacă nu vrei SPAM”, a scris ea lângă imaginea în care apărea așezată pe un scaun și îmbrăcată cu o bustieră neagră și pantaloni în ceeași nuanță.

Sora mai mare a cântăreței, Brandi Cyrus, a comentat ”Boooooooooooooom!”. Imaginea ar fi fost surprinsă în timpul vacanței cu o prietenă a cântăreței, Kaitlunn Carter, în Italia.

La începutul verii, Cyrus a recunoscut că nu se ”potrivește în rolul soției tipice”.

“Cred că e derutant pentru alții că sunt căsătorită. Dar relația mea e unică”, declara Cyrus pentru numărul din august 2019 al revistei Elle.

„Prefer să nu arăt prea multe oamenilor din această relație pentru că este atât de complex, modern și nou încât nu cred că suntem într-un moment în care oamenii să înțeleagă. Adică, lumea chiar crede că stau acasă într-un nenorocit de șorț pregătind cina? Sunt într-o relație heterosexuală, dar sunt încă atrasă sexual de femei”, a declarat Cyrus.

Cuplul s-a întâlnit cu aproape un deceniu în urmă pe platourile de filmare la The Last Song. Cuplul a devenit public în 2012, dar apoi după mai mult timp de despărţire, în 2015 s-a reunit.

Publicat: 11 Aug. 2019, 10:17 News 3
Pe aceeași temă