Masina zburatoare pe care barbatul o foloseste zilnic! Ajunge la serviciu intr-un mod inedit

Publicat: 10 Aug. 2019, 17:47 Life

Barbatul din imagini reuseste sa isi puna in practica masina, insa nu intr-un mod obisnuit! El ajunge in zbor, la locul de munca, in fiecare zi.

Masina zburatoare cu care un barbat din Marea Britanie ajunge la serviciu a reusit sa uimeasca. Aparatul de zbor e folosit pentru a se deplasa pana la birou si acesta a explicat ca alegerea sa total bizara l-a ajutat cu mult, in ultima perioada.

Asta deoarece britanicul a marturisit ca se simte mai plin de energie ca oricand, dar si mai motivat. Ba mai mult decat atat, atunci cand ajunge la serviciu, este plin de idei pe care abia asteapta sa le puna in practica. Obiectul letal de la Cernobil!

Masina zburatoare folosita de barbat

Tom Prideaux-Brune are de parcurs 30 de kilometri, in fiecare zi, din oraselul Sherborne, catre Semley, localizat in Dorset, in Anglia. Acesta se foloseste de un dispozitiv care seamana foarte mult cu o parapanta. In cazul de fata, insa, este vorba despre un model cu motor!

Tom isi pune aparatul in spate, il securizeaza cu un ansamblu de curele speciale, dupa care face cativa pasi pentru a putea sa isi ia avant. Dureaza doar cateva secunde pana cand se desprinde de sol si calatoreste deasupra tuturor cu ajutorul masinariei sale.

Masina zburatoare pe care barbatul o foloseste zilnic

Totodata, viteza cu care barbatul din Anglia se deplaseaza este de aproape 50 de kilometri la ora. Alte paramotoare pot merge si mai repede, dar modelul ales de barbat pentru a ajunge la locul de munca e cu totul special.

Cat de rapid se deplaseaza masinaria?

Pana ajunge la birou, barbatul se bucura de peisajele rurale care se regasesc pe ruta sa. Mai mult, nu e absolut deloc intamplator faptul ca Tom lucreaza ca director de marketing la o firma internationala care produce astfel de paramotoare. Britanicul nu e singurul care apeleaza la un asemenea mod de transport si recunoaste ca nu este unul lipsit de riscuri. Misterul celui mai vechi computer din lume

Tom Prideaux-Brune a marturisit ca unul dintre prietenii sai a decedat, anul trecut. Totul dupa ce dispozitivul pe care il utiliza a atins un cablu electric, pe timpul zborului. Acesta s-a prabusit si a murit pe loc. Studiile au mai aratat si faptul ca este indicata evitarea zborului deasupra apelor. S-ar parea ca acolo au loc cele mai multe accidente.

Folosirea unei parapante motorizate se poate face doar in zonele rurale. Zborul cu un astfel de dispozitiv este interzis de legea aviatiei si de cele mai multe ori un factor important este si prognoza meteo. Este indicat ca masinaria sa fie folosita pe cer senin, si nu atunci cand sunt sunt anuntate ploi si furtuni.

sursa: digi24.ro

Publicat: 10 Aug. 2019, 17:47 Life
Pe aceeași temă