Barbatul asta spune ca s-a intors din secolul 45 si a dat toate detaliile despre ce se va intampla cu Pamantul. ‘Nimeni nu ma va crede!’ VIDEO

Publicat: 12 Apr. 2018, 22:00 Viral

Un barbat sustine ca s-a intors din secolul 45, dar si ca ar fi calatorit in timp.

Desi nu si-a dat numele adevarat, barbatul s-a prezentat drept „David” si e originar din Slovenia. Acesta sustine ca a calatorit pana in secolul 45 cu ajutorul unei masini a timpului pe care a construit-o chiar el.

Totodata, David a hotarat sa isi spuna povestea in mod public, fiind insa de parere ca nimeni nu il va crede, pentru ca totul pare inventat. Insa, barbatul a dat detalii despre cum va arata viata pe Pamant in secolul 45.

Barbatul asta spune ca s-a intors din secolul 45

Barbatul din Slovenia a decis sa acorde un interviu. Desi nu a fost de acord sa isi foloseasca numele adevarat sau sa isi arate chipul, el a marturisit ca a reusit sa construiasca o masina a timpului care i-a permis sa ajunga pana in secolul 45.

De asemenea, calatorul in timp a spus ca masina sa functioneaza pe baza de apa si curent electric, dar si ca a trebuit sa isi paraseasca familia timp de 8 ani ca sa poata studia fenomenul extrem de complex. Pe de alta parte, de fiecare data cand foloseste acea masinarie, barbatul spune ca are anumite dureri foarte mari la nivelul intregului corp.

Acesta a mai marturisit ca a invatat cum sa construiasca o masina a timpului de la zero, dupa ce a primit toate informatiile de la un barbat pe nume Jack Lion Cousteau. Totusi, lui David nu i-a fost permis sa aduca, in anul 2018, niciun fel de fotografie cu acea masinarie prin care sa ii dovedeasca existenta.

Calatorul in timp a mai adaugat ca in momentul in care a ajuns in secolul 45 a fost umit de felul in care arata viata pe Terra. „Nimeni nu imi va crede povestea! Timp de 8 ani am renuntat la tot, pana si la familia mea, ca sa pot construi aceasta masina a timpului.

In una dintre calatoriile mele am intalnit o persoana care avea o rana foarte mare la cap din cauza unei arme cu laser. O alta persoana mi-a aratat o fotografie din secolul 35. In Franta am intalnit un barbat care construise si el o masina a timpului, ce functiona tot pe baza de curent electric si apa.

Pot calatori in timp in viitor sau in trecut. In secolul 45 cladirile au mai bine de 500 de etaje si exista masini zburatoare. Pana acum am folosit masinaria de 20 de ori si am mers doar in viitor”, a povestit David.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 12 Apr. 2018, 22:00 Viral
Pe aceeași temă