Cele mai ciudate si ingrozitoare atractii turistice din lume. S-au intamplat lucruri stranii aici

Publicat: 28 Apr. 2017, 16:37 Life
Cele mai ciudate si ingrozitoare atractii turistice din lume. S-au intamplat lucruri stranii aici

Calatorului ii sta bine cu drumul, iar turistii moderni cauta destinatii tot mai iesite din comun si isi seteaza scopuri care mai de care mai ciudate. La urma urmei, ce ai putea scrie intr-un jurnal sau pe un blog de calatorii daca locurile pe care le vizitezi sunt plaje cu nisip fin si ape albastre?

Exista persoane care se dau in vant dupa ciudatenii, asa ca vizitarea unor atractii turistice mai putin populare este ceva obisnuit pentru acestia. Iata doar cateva dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi daca vrei sa te lauzi prietenilor cu o calatorie care te-a facut sa-ti tremure hainele pe tine:

Capela Oaselor, Evora, Portugalia

Biserica Regala Sf. Francis din Evora, Portugalia, arata la exterior ca orice alt loc destinat pelerinajului religios. Inauntru insa gazduieste Capela Oaselor, un spatiu pe care in secolul al XVI-lea calugarii l-au decorat cu ramasitele a 5.000 de cadavre. De altfel, inauntru se gasesc si doua cadavre putrezite, unul apartinand unui barbat si celalalt unui copil, atarnand legate intr-un echilibru precar.

Muzeul Torturii din Amsterdam

Acest muzeu destul de mic gazduieste artefacte si cronici legate de metodele de tortura inca de la aparitia acestora. Fanii brutalitatii medievale pot gasi aici unelte si arme menite sa crape oasele craniene, sa rupa gatul sau chiar una dintre cele mai eficiente masini de ucis, ghilotina. Printre ilustratiile deloc optimiste se numara si una a unui barbat taiat pe jumatate, pe lungime, dezbracat si spanzurat de glezne.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Apr. 2017, 16:37 Life
Pe aceeași temă