Călătorul în timp din anul 2236, avertizează omenirea! Un meteorit uriaş ar putea lovi Pământul

Publicat: 25 mart. 2024, 11:11 Autor: Hermina Hagianu News
Călătorul în timp din anul 2236, avertizează omenirea! Un meteorit uriaş ar putea lovi Pământul

Un internaut misterios care pretinde că este călător în timp avertizea­ză omenirea cu privire la anumite evenimente ce urmează să aibă loc în perioada următoare. Bărbatul susţine că s-a întors din anul 2236, pentru face o previziune apocaliptică. Acesta informează omenirea cu pri­vire la viitoare evenimente ce vor lovi planeta Terra.

Un utilizator TikTok misterios, care pretinde că este un „călător în timp din 2236”, a transmis un avertisment cu privire la evenimentele majore ce vor avea loc în următorul deceniu și a vorbit, inclusiv, despre un meteorit uriaș care va distruge jumătate din SUA.

Creatorul de conținut, cunoscut sub numele de utilizator @realtiktoktimemetraveler, a reușit să adune de-a lungul timpului peste 221.000 de urmăritori în aplicație, postând diverse avertismente despre presupuse evenimente catastrofale.

Ce spune că se va întâmpla în 2034

„În 2024, un om de știință va descoperi o modalitate de a readuce la viață megalodonul (rechin care a trăit acum aproximativ 23 – 3,6 milioane de ani în urmă) prin utilizarea ADN-ului său și creează un adevărat monstru”, spune tiktokerul.

„În 2025, oamenii de știință descoperă semne de viață pe două planete diferite, care se dovedesc a fi mai avansate decât oamenii”.

„Un meteorit va veni pe Pământ în 2034 și va distruge jumătate din America”.

De asemenea, călătorul în timp a mai adăugat: „Fiți pregătiți pentru aceste evenimente viitoare”.

Călătorul în timp a făcut previziuni teribile pentru anul 2024

Un alt călător în timp pe nume Eno Alaric susține că are o listă de evenimente catastrofale care urmează să aibă loc în octombrie 2024. El avertizează că va fi o lună care va „face istorie”.

„Da, sunt un călător în timp, acestea sunt evenimentele majore care vor avea loc în octombrie 2023. Octombrie este considerată una dintre lunile cu cel mai mare impact din istorie, din cauza multora dintre aceste evenimente”, a scris acesta pe TikTok.

3 octombrie: O navă extraterestră cade pe Pământ în timpul unei ploi mari de meteoriți. Acest extraterestru scapă de îndată ce aterizează și începe să facă ravagii în orașele mari. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 mart. 2024, 11:11 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă