Filme bune de văzut pe Netflix. Top 12 producții de pe Netflix

Publicat: 24 Sep. 2019, 16:41 Vedete
Filme bune de văzut pe Netflix. Top 12 producții de pe Netflix

Filme bune Netflix. Platforma Netflix a devenit extrem de populară în România, mai ales în ultima perioadă, satisfăcând gusturile variate ale unui public destul de vast.

Filme bune Netflix. Poster Point Blank
Point Blank, unul dintre cele mai bune filme de pe Netflix, în 2019

Iată lista celor mai apreciate filme de pe Netflix:

Filme bune Netflix 2019

Point Blank

Point Black este unul dintre  cele mai noi filme Netflix 2019, și-i are în distribuție pe Frank Grillo, Anthony Mackie, Marcia Gay Harden. Pentru a-și salva soția însărcinată, un asistent medical de la Urgențe face echipă fără să vrea cu un suspect de crimă rănit, luptând cu timpul și polițiștii corupți.

Tot mai aproape

Lansat de asemenea în 2019, pe Netflix, filmul de acțiune Tot mai aproape îi are în distribuție pe Noomi Rapace, Sophie Nélisse, Indira Varma.

Pentru a proteja o moștenitoare de răpitori profesioniști, o solitară expertă în securitate (Noomi Rapace) trebuie să deconspire o intrigă sumbră, în timp ce încearcă să rămână în viață în această dramă captivantă de acțiune cu personaje feminine în rolurile principale, scrisă și regizată de Vicky Jewson.

Până la marginea lumii

Până la marginea lumii este un film original Netflix, ce a avut premiera în 2019 și este apreciat mai ales în rândul adolescenților.  Patru adolescenți neadaptați se văd nevoiți să facă echipă și să-și depășească temerile pentru a salva lumea în timpul unei invazii extraterestre. În rolurile principale sunt Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr.

Filme bune Netflix. Filme de comedie

Un cuplu mortal

Filmul Un cuplu mortal, cu:Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, rulează pe Netflix. Este un film de comedie polițist care smulge un zâmbet chiar și celor mai morocănoase persoane.

După ce renunță la armă și se așază la casa lui împreună cu o blondă sexy și inteligentă (Katherine Heigl) , un asasin de elită, rol jucat de Ashton Kutcher, află că o persoană din trecutul său a pus un preț pe capul lui, amenințându-i viața liniștită.

Spionul care mi-a dat papucii

Filmul are în distribuție nume mari precum Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan. Părăsită și amăgită, Audrey află că fostul ei iubit e spion. Morgan, cea mai bună prietenă a sa, îi e alături, așa că fetele pornesc într-o misiune de salvare a lumii.

The Do-Over

Comedia The Do-Over îi are în rolurile principale pe Adam Sandler, David Spade, Paula Patton. Filmul Netflix are ca temă viața unui manager bancar e dată peste cap atunci când un prieten din trecut îl convinge să-și însceneze moartea și să plece într-o aventură.

Filme bune Netflix. Filme de acțiune

Shaft

Shaft este un film de acțiune cu Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher, Regina Hall. După ce fiul de care nu știa vine și îi cere ajutorul, durul detectiv privat John Shaft află că odrasla lui e chiar așchia care sare departe de trunchi.

Furios şi Iute 8

Fast and Furios sau Furios și iute 8 este despre un terorist cibernetic nemilos care îl obligă pe Dom să se întoarcă împotriva lui Letty și a echipei, punând în pericol tot ce-au construit împreună. Dar nu va scăpa ușor.
Filmul îi are în distribuție pe Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham

Boyka: Joc murdar

În al patrulea film din franciză, Boyka se luptă cu gangsterii pentru a o proteja pe văduva unui bărbat pe care l-a ucis neintenționat în ring.
Boyka este un film ce-i are în rolurile principale pe Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Alon Aboutboul.

 

Filme bune Netflix. Filme de dragoste

3  dintre cele mai apreciate filme de dragoste de pe Netflix

A naibii dragoste

Crazy, stupid, love sau A naibii dragoste, așa cum a fost tradus în românește, este o comedie romantică, un filme de dragoste foarte apreciat pe netflix. În rolurile principale, pot fi văzuți Steve Carell, Ryan Gosling și Julianne Moore

După ce Cal află că soția sa vrea să divorțeze, acceptă cu reticență perspectiva de celibatar, odată cu sfaturile unui burlac tânăr și seducător.

Newness

Considerat o dramă senzuală, Newness îi are ca protagoniști pe Nicholas Hoult, Laia Costa, Danny Huston
Martin și Gabi încearcă o relație după ce s-au cuplat printr-o aplicație matrimonială, dar după ce se instalează plictiseala, ei caută o soluție neobișnuită.

Before I Fall

Before IFall, cu Zoey Deutch, Halston Sage, Erica Tremblay, este despre o liceană obligată să retrăiască încontinuu ziua în care a murit într-un accident auto. Privilegiată fiind, trebuie să dezlege misterul buclei temporale în care este prinsă.

Citește și: Cele mai bune filme de vazut intr-o viata. Merita sa le vezi cel putin o data

Publicat: 24 Sep. 2019, 16:41 Vedete
Pe aceeași temă