Filme de dragoste noi, pe Netflix . Cele mai frumoase filme de dragoste sunt aici

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:48 Life

Pasionatii romantismului vor fi incantati de filmele de dragoste lansate pe Netflix.

Filme de dragoste noi pe Netflix . Cei care detin un cont de Netflix au numai motive de bucurie, pentru ca se lanseaza din ce in ce mai multe filme, pentru toate gusturile, incat n-o sa mai fie nevoie sa va deplasati pana la cinema.

De data aceasta este vorba despre cinci filme de dragoste, ideale pentru amatorii genului, care va vor face sa radeti si sa plangeti in acelasi timp, punandu-va in pielea personajelor.

Filme de dragoste noi, pe Netflix

Filme de dragoste noi pe Netflix

Filme de dragoste noi, pe Netflix – Isn’t it romantic?

Natalie (Rebel Wilson) este o arhitectă din New York. Este genul care își dă silința la locul de muncă pentru a se putea face remarcată, însă de cele mai multe ori i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori, ceea ce ar vrea ea.

În plus, Natalie, cinică în privința dragostei, în urma unei încăierări cu un hoț își pierde cunoștința și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică. Alături de ei îi veți putea vedea pe Priyanka Chopra, Liam Hemsworth și Adam Devine.

Filme de dragoste noi, pe Netflix – Tramps

„Tramps” este povestea dintre Danny (Callum Turner, care apare in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, în rolul lui Theseus Scamander, fratele vrăjitor al lui Newt Scamander) și Ellie (Grace Van Patten). Cei doi tineri au nevoie disperată de bani astfel că acceptă să intre intr-o afacere destul de dubioasă.

Însă nu totul merge după cum au plănuit, astfel că tinerii pierd o geantă importantă și trebuie să găsească o soluție rapidă pentru a nu intra în alte buclucuri. Pe lângă toate acestea, se mai și îndrăgostesc unul de altul, iar abia atunci încep adevăratele probleme.

Filme de dragoste noi, pe Netflix – 6 years

Povestea se concentrează asupra lui Mel(Taissa Farmiga) și a lui Dan (Ben Rosenfield), fiind doi tineri care sunt împreună de șase ani, iar legătura dintre ei este aparent foarte strânsă.

Însă lucrurile iau o altă întorsătură atunci când încep să se maturizeze și să-și deschidă orizonturile, cunoscand noi oameni, moment în care realizează că vor lucruri total diferite.

Filme de dragoste noi, pe Netflix – In Your Eyes

Rebecca este casatorită cu un medic din New Hampshire, căruia îi place să cineze în liniște, să ii critice stilul vestimentar dar și să o dezaprobe în orice ar face sau ar zice. Însă viața ei este cumva legată de a unui fost detinut pe nume Dylan ce locuieste într-o rulota din New Mexico.

Încă din copilarie cei doi au o conexiune puternică din cauza unui accident, însă brusc, parcă totul se petrece live. Ea reușește să vadă ce face Dylan, iar Dylan vede ce face Rebecca. Din păcate pentru ea, sotul începe să intre la bănuieli, însă o bănuiește de demență, și nu de infidelitate.

Filme de dragoste noi, pe Netflix – Before sunrise

Celine (Julie Deply), o studentă franțuzoaică, aflată în ultimul an, întâlnește un băiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) în trenul pe ruta Budapesta – Viena.

Coboară amândoi în Viena iar apoi ies împreună. Însă idila lot ține doar 14 ore și este foarte impresionantă, numai că la sfârșitul călătoriei vor trebui să se despartă.

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:48 Life
Pe aceeași temă