Filme noi in cinema saptamana 19-25 august 2019. „Povesti de groaza de spus pe intuneric” va speria pe toata lumea

Publicat: 19 aug. 2019, 15:20 Autor: Simona Life
Filme noi in cinema saptamana 19-25 august 2019. Povesti de groaza de spus pe intuneric va speria pe toata lumea

Saptamana aceasta vine cu filme interesante pentru toate gusturile, asa ca nu ezitati si mergeti la cel mai apropiat cinematograf.

Filme noi in cinema saptamana 19-25 august 2019. Saptamana aceasta vine cu patru filme interesante, atat pentru copii, cat si pentru adulti, care cu siguranta nu vor dezamagi.

Unul dintre acestea este filmul horror „Povesti de groaza de spus pe intuneric”, foarte asteptat de amatorii acestui gen de filme, care promite sa-i infricoseze si pe cei mai curajosi.

Filme noi in cinema saptamana 19-25 august 2019

Filme noi in cinema saptamana 19-25 august 2019

Secretul lui Raoul Taburin (Raoul Taburin) – premiera 23 august, trailer VIDEO

Raoul Taburin este pur si simplu un geniu al bicicletelor. Astfel ca poate depista orice defectiune doar folosindu-si auzul. Foarte putini ar crede ca Raoul ascunde un secret care nu-l lasa sa doarma noaptea: in ciuda experientei sale de mecanic, Raoul nu-si poate tine echilibrul pe doua roti.

Povesti de groaza de spus pe intuneric (Scary Stories to Tell in the Dark) – premiera 23 august, trailer VIDEO

Fiica unei familii de renume a disparut intr-un mod misterios in urma cu multi ani. Casa familiei este o ruina in prezent, iar adevarate legende despre monstrii care bantuie proprietatea ii fascinează pe adolescentii locului, care decid sa vada cu ochii lor daca acestia exista sau nu.

Bucataria Iadului (The Kitchen) – premiera 23 august, trailer VIDEO

Aceasta drama le prezinta pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish si Elisabeth Moss in rolurile a trei sotii de mafioti arestati de FBI care, in anul 1978, lupta sa isi mentina pozitia greu castigata in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Young Picasso (Young Picasso) – premiera 23 august, trailer VIDEO

Toata lumea stie ca Picasso este unul din cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor, pana la moartea sa fiind si cel mai prolific. Atfel ca multe filme au abordat ultimii ani din viata sa, arta sa, relatiile sale si cercul generos de prieteni.

Publicat: 19 aug. 2019, 15:20 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×