Diana Dumitrescu, declaratii incendiare: „Nu sunt perfecta si nu e perfect. Nu avem relatia perfecta”

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:13 Vedete

Actrita urmeaza sa devina mama pentru prima oara in foarte scurt timp si a vrut sa imaprtaseasca cu fanii cateva detalii intime.

Diana Dumitrescu, declaratii incendiare. Vedeta s-a casatorit pentru a doua oara in septembrie 2018 cu Alin Boroi, in trecut avand o casnicie esuata cu producator Ducu Ion.

Actrita este nerabdatoare sa-si aduca pe lume copilul si numara zilele pana la fericitul eveniment. Astfel ca a vrut sa impartaseasca cu fanii ceea ce simte in aceste momente.

Diana Dumitrescu, declaratii incendiare

Diana Dumitrescu a recunoscut cat s-a ingrasat in timpul sarcinii

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că voi fi așa, însărcinată, nu aș fi crezut! Sunt fericită! Sunt foarte fericită! Pentru mine, copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam.

Sunt fericită, pentru că în sfârșit reușesc să îmi construiesc familia mult dorită. Nu sunt perfectă și nu e perfect. Nu avem relația perfectă, dar tocmai aceste imperfecțiuni ne aduc fericirea, iubirea și căldura de care avem nevoie în viețile noastre.

Muncim mult pentru a menține această fericire. Nu este continuă, că orice familie/cuplu trecem prin „ups & downs” dar până acum, toate aceste bariere pe care le-am întâmpinat de-a lungul relației, ne-au apropiat mai tare, ne-au întărit relația și ne-au făcut mai puternici.

Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru traiectoria pe care a luat-o viața mea. Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că vă rog frumos, nu mă mai întrebați.

Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să vă țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și vă îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare.

Nu uitați să trăiți în realitate, căci virtual o poate face oricine! Să fiți binecuvântați! O săptămâna minunată să aveți! ❤️” a scris Diana Dumitrescu pe social media.

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă