Pozitia „Hot Doggy” este perfecta pentru zilele reci ploioase dar si pentru fetele lenese

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:34 Life

Atunci cand ploua aveti scuza perfecta pentru a sta in casa toata ziua si pentru a petrece weekend-ul in dormitor.

Pozitia „Hot Doggy” este perfecta pentru zilele reci ploioase. Daca ti-ai facut deja un plan pentru weekend, atunci trebuie sa incluzi in ‘program’ si aceasta pozitie.

Propusa de Women’s Health, aceasta miscare este o alternativa grozava la pozitia doggy style. Aceasta pozitie iti eprmite contactul piele-la-piele, fara a pierde beneficiile clasicei pozitii doggy style.

Pozitia „Hot Doggy” este perfecta pentru zilele reci ploioase

Pozitia

In loc sa te sprijini in palme si genunchi, stai culcata cu fata pe pat. Partenerul poate sa traga cearceaful peste amandoi inainte sa inceapa sa se miste in aceasta pozitie.

Nu trebuie sa faci nimic altceva, astfel ca pozitia este perfecta pentru o zi lenesa. Vrei sa incerci si o alta versiunea de-a pozitiei doggy style? Atunci este timpul sa incingi lucrurile cu „Impinge si trage”.

Dupa cum explica Ann Summers, aceasta pozitie implica sa stai in genunchi pe podea si sa-si tii genunchii lipiti unul de altul. In acel moment partenerul te va penetra pe la spate.

O alta pozitie pentru atunci cand sunteti pe fuga este „Coloana”. In plus, aceasta pozitie ii permite partenerului sa-ti stimuleze fiecare parte din corp.

„Coloana” este pozitia de sex ideala. Cand tu si partenerul traiti vieti aglomerate, poate fi destul de greu sa gasiti timp pentru o partida de amor prelungita in dormitor.

Acela este momentul in care pozitia „coloana” intervine, o pozitie sexuala facuta pentru o partida rapida, indiferent unde te afli.

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:34 Life
Pe aceeași temă