Incredibil! Ce a descoperit o soție despre partenerul ei, după mulți ani de mariaj

Publicat: 15 apr. 2021, 11:59 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O femeie în vârstă de 64 de ani își bănuiește soțul de infidelitate, după ce de câțiva ani partenerul ei de viață susține că ar avea ”disfuncție erectilă”. Totuși, femeia, crede că adevărul este cu totul altul. Ce a scris o femeie unui specialist și ce răspuns a primit din partea acestuia.

Dragoste cu forța nu se poate niciodată! O femeie în vârstă de 64 de ani își bănuiește soțul (58 de ani) de infidelitate, chiar dacă partenerul ei i-a mărturisit că ar suferi de o ”disfuncție erectilă”. Totuși, femeia nu crede nicio boabă din ce-i spune soțul. Sunt căsătoriți de ani de zile, au împreună copii și au dus o viață bună, până într-un anumit moment: în urmă cu trei ani, au început problemele în cuplu, lucru ce i-au ridicat semne de întrebare femeii.

Soția l-a bănuit pe bărbat că ar înșela-o: ”Când deschid acest subiect cu el, ajungem să ne certăm”

Pentru publicația The Sun, femeia în vârstă de 64 de ani a mărturisit: ”Întotdeauna am avut parte de un sex incredibil, dar în ultimii trei ani, totul a devenit diferit. Partenerul îmi spune că nu mai ”poate”, dar eu știu că adevărul este cu totul altul. Totuși, soțul preferă să facem dragoste într-o singură poziție. El încă are job și mă face să cred că face sex cu altcineva, dar când deschid acest subiect cu el, ajungem să ne certăm”.

Evident, specialistul publicației i-a oferit un răspuns femeii: ”Există posibilitatea ca partenerul dumneavoastră să se simtă rușinat de faptul că și-a pierdut din priceperea sexuală. Dacă știi că încă mai poate face sex, atunci oferă-i încurajări și arată-i că încă ești atrasă de el, pentru a se simți împăcat cu sine și că este încă viril. Nu ar trebui să se simtă rușinat dacă are nevoie de ajutor, astfel că puteți face și o vizită unui medic pentru a primi, poate, pastile pentru ”potență”.

 

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 15 apr. 2021, 11:59 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă