Oare acesta să fie adevăratul motiv pentru care Misha și Connect-R au divorțat? Mesajul transmis de artistă

Publicat: 01 Feb. 2021, 11:33 Vedete

Misha și Connect-R nu mai sunt împreună de câțiva ani, mai cu seamă de 3 ani. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj care duce cu gândul la faptul că fostul ei partener nu i-ar fi fost fidel.

Misha și Connect-R au rămas în relații bune de dragul copilului lor, chiar dacă de trei ani nu mai sunt împreună. Pe rețelele de socializare, frumoasa artistă a scris un mesaj din care reiese faptul că fostul partener i-ar fi fost infidel. Totuși, nu se cunoaște dacă infidelitatea reprezintă unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să pună punct căsniciei.

„Căsătorește-te cu un bărbat care aleargă la Dumnezeu când ai probleme, nu la alte femei”, a fost mesajul postat de Misha pe pagina sa de Instagram, arată Antena Stars.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 3 ani

Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, şi Misha (Mihaela Sotrocan) s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi. La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Cei doi erau deja separați, iar pe 14 august 2018 a venit confirmarea că nu mai sunt împreună.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântăreţul atunci.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 01 Feb. 2021, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă