Misha, pregătită să treacă printr-o serie de transformări! Ce are în plan fosta soție a lui Connect-R

Publicat: 02 Sep. 2020, 10:46 Vedete

Misha are planuri mari de viitor. Artista, fosta soție a lui Connect-R, a postat recent pe rețelele de socializare o imagine în dreptul căreia a scris un mesaj.

Acum este singură, iar toată atenția se îndreaptă asupra carierei și copilului. Dar se pare că Misha se gândește și la ce va urma în viitor, pentru sufletul său. Este pregătită să treacă printr-o transformare care, cu siguranță, îi va schimba viața. După divorț, cântăreața parcă e mult mai zâmbitoare!

”Fie ca următoarele luni să fie o perioadă de transformare frumoasă”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

Wanna ride? 😎🔥 #blondehair #mercedes #blackoutfit #blacksunglasses

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me) on

Ce a spus Misha despre divorțul de artistul Connect-R

După foarte mult timp de când s-a separat de tatăl copilului ei, Misha a vorbit despre adevărate motive ale despărțirii. Artista a mărturisit, printr-un mesaj cu subînțeles, ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia sa.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, este mesajul postat de Misha, pe rețelele de socializare.

Cum reușește vedeta să își păstreze sileuta impecabilă

Pe lângă alimentație, Misha apelează la o serie de tratamente care o ajută să-și întrețină corpul

“Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Nu am un meniu fix. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, declara vedeta acum ceva timp.

Publicat: 02 Sep. 2020, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă