Misha a vorbit despre motivul divorțului de Connect-R. Ce s-a întâmplat în căsnicia celor doi

Publicat: 07 Jul. 2020, 14:07 Vedete

După foarte mult timp de când s-a separat de tatăl copilului ei, Misha a vorbit despre adevărate motive ale despărțirii. Artista a mărturisit, printr-un mesaj cu subînțeles, ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia sa.

Deși a trecut multă vreme de la divorț, iar cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune, ba chiar și-au petrecut sărbătorile împreună și au mers în vacanțe de dragul fetiței lor, acum blondina pare hotărâtă să vorbească despre motivele rupturii.

Printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, artista le-a dat un sfat celor care o urmăresc și care se regăsesc în povestea ei.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, este mesajul postat de Misha, pe rețelele de socializare.

Cum reușește vedeta să își păstreze sileuta impecabilă

“Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Nu am un meniu fix. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, declara vedeta acum ceva timp.

Pe lângă alimentație, Misha apelează la o serie de tratamente care o ajută să-și întrețină corpul

„Tratamente corporale îmi fac atât la salon, cât și acasă, de obicei prefer tratamentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță!”, explică în continuare fosta soție a lui Connect-R.

Publicat: 07 Jul. 2020, 14:07 Vedete
Pe aceeași temă