Doamne, ce a putut să facă fetița Mishei și a lui Connect-R! Pisica familiei a avut de ”suferit”

Publicat: 28 Mar. 2020, 11:37 Vedete

Ce a putut să facă fetița Mishei și a lui Connect-R! O clipă de nesupraveghere probabil și… Maya și-a făcut de cap!

Maya (6 ani) este un copil extrem de iubit, astfel că ambii părinți, deși divorțați, îi fac toate poftele. Și ea, ca orice copil de vârstă ei, mai face și boacăne care uneori îi deranjează pe părinți, însă alteori îi amuză!

Recent, micuța a reușit să-și facă mama să radă după ce i-a arătat ce năzbâtie a făcut cu pisica familiei! Maya a luat o cariocă, probabil, și a început să “mâzgălească” pernuțele pisicuței cu… o culoare destul de stridentă. Posibil ca fetița Mishei să fi vrut să-i coloreze de fapt unghiile pisicuței, însă n-a reușit, așa că a trecut la picioare.

Maya locuiește cu Misha, dar are o relație frumoasă și cu Connect-R

Amuzată, Misha a făcut o filmare pe care a postat-o pe una din paginile ei de socializare, videoclip cu care a reușit să stârnească multe reacții din partea fanilor.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu aproximativ 3 ani, micuța Maya rămânând în grija mamei. Cei doi au rămas în relații civilizate de dragul copilului, și nu numai, asta pentru că și separarea s-a produs “în pace” și de comun acord. Chiar dacă Maya locuiește cu Misha, ambii părinți se implică în creșterea și educarea ei.

Capturi: Instagram Misha

Publicat: 28 Mar. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă