Connect-R, mesaj emoționant pentru fosta lui soție: ”Mulțumesc pentru că ești îngerul copilului nostru”

Publicat: 09 mart. 2021, 10:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

De ziua Femeii, Connect-R a transmis un mesaj exmoționant pe rețelele de socializare. Fanii artistului au fost surprinși în momentul în care și-au dat seama de faptul că este o declarație de iubire pentru fosta lui soție și mama copilui său, Misha.

Connect-R și Misha au fost căsătoriți în urmă cu mai mulți ani, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Din iubirea lor s-a născut Maya, o minunăție de fetiță, de care artiștii se ocupă în continuare împreună ca doi părinți responsabili.

De 8 martie, cântărețul a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu fosta parteneră, dar și un mesaj extrem de sincer și emoționant.

”Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă sa renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viață unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru, @maya.mihalache”, este mesajul postat de Connect-R în mediul online.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 3 ani

Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, şi Misha (Mihaela Sotrocan) s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi. La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Cei doi erau deja separați, iar pe 14 august 2018 a venit confirmarea că nu mai sunt împreună.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântăreţul atunci.

 

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 mart. 2021, 10:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×