Cu ce se ocupă părinții lui Connect-R: „Mama vinde și acum ziare la tarabă, iar tata…”

Publicat: 25 iun. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cu ce se ocupă părinții lui Connect-R: Mama vinde și acum ziare la tarabă, iar tata...

Connect-R este fără doar şi poate unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. Artistul în vârstă de 42 de ani a făcut recent mărturisiri despre părinţii lui care l-au crescut cu multă dragoste, deşi copilăria nu a fost una deloc uşoară.

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, Connect-R a povestit cu zâmbetul pe buze despre părinții lui.

Cu ce se ocupă părinţii artistului

Cântăreţul este foarte mândru de cei care i-au dat viaţă, pentru că au reuşit să-i dea o educaţie frumoasă, deşi au întâmpinat multe greutăţi. O laudă pe mama lui pentru cum a avut grijă de familie, dar pe tatăl lui pentru momentele de bucurie pe care le crea pentru familie.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare. Eu n-am cum să uit asta cât oi trăi. Stăteam în Piața Domenii, o casă naționalizată. Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare. La un moment dat, stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și, la un moment dat, tata dispare. Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam, că auzeam ușa dacă pleca undeva. La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă mare de teracotă. Pe mama o pufnește râsul. Căuta să rupă momentul. Acum, că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata!”, a mărturisit Connect-R în cadrul podcastului.

Connect-R: „Mama merge și acum să vândă la tarabă”

Într-o emisiune de televiziune, artistul spunea despre mama lui că vinde ziare la tarabă, iar tatăl lui e artistul.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, declara artistul, conform Click.

 

Publicat: 25 iun. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×