EXCLUSIV | Visul lui Theo Rose s-a îndeplinit! Artista este în culmea fericirii: „A trebuit să mă organizez și a trebuit să mai tai din unele lucruri…”

Publicat: 13 iun. 2024, 15:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Theo Rose a făcut spectacol pe scenă cu Connect-R, pe 9 iunie, la “Ziua lui Ștefan”, exact cum și-a dorit. Artista a vrut să-l impresioneze pe Relu, alias „Connect-R” și să fie mândru că a decis să o invite la evenimentul său.

Theo Rose își dorea de multă vreme o colaborare cu artistul care a împlinit 42 de ani, pe 9 iunie, însă nu a avut curajul să i-o spună. Astfel că, în momentul în care Connect-R i-a propus să cânte cu el la concertul său, Theo i-a spus “Da”, fără să mai stea pe gânduri.

Theo Rose, pe scenă cu Connect-R: „Visam să cânt cu el. N-am avut ocazia niciodată până acum”

Alături de Connect-R, pe scenă, au urcat mai mulți artiști. Pe lângă Theo Rose, s-au numărat și Delia, Ilona Brezoianu, Shift, Alex Velea, Raluka sau Mario Fresh. “Ziua lui Ștefan” este unul din puținele evenimente la care Theo Rose participă, asta pentru că, de câteva luni, cântăreața a decis să mai trieze din ele pentru a avea mai mult timp să stea cu fiul ei și cu jumătatea ei, Anghel Damian.

În interviul de mai jos, artista ne-a dezvăluit cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie, dar și cum face să aibă și timp doar pentru ea și Anghel Damian. Dragostea încă plutește în aer, așa că cei doi găsesc timp să petreacă singuri.

E ziua lui Ștefan, alias “Connect-R” ce urare ai pentru el?

Îi urez sănătate. Îi urez liniște și fericire alături de familia lui și să se bucure în continuare de succes, să aibă inspirație să facă muzică, să rămână la fel de actual tot timpul și… momente de relaxare că și de asta avem nevoie.

Theo Rose: „Cumva a trebuit să mă organizez și a trebuit să mai tai din unele lucruri ca să pot să fac față peste tot”

Când ai primit invitația să cânți cu el, cum ai reacționat? Te așteptai?

M-am bucurat tare! Visam să cânt cu Connect-r. N-am avut ocazia niciodată până acum, ne-am mai întâlnit la diferite concerte, doar că n-am reușit să facem un duet vreodată. Dar pentru că m-a invitat acum, m-am bucurat tare.

M-am pregătit, am repetat mai mult decât o fac de obicei, fiindcă am vrut să nu îl dezamăgesc și să-i placă. Până acum, la repetiții, a fost satisfăcut, sper să se întâmple și în seara asta. Să îi ofer acest cadou de ziua lui, cred că mai mult de atât n-am ce cadou să-i fac eu lui.

Îmi spuneai că ai vrea să mai triezi puțin din evenimente, să nu mai accepți atât de multe concerte ca să poți sta cu copilul. Ai reușit să faci asta?

Da. Mă rog, pe timp de vară, e greu să reușesc să triez din evenimente. Toată lumea cântă mai mult vara, dar în restul timpului am reușit într-adevăr să stabilesc un număr de concerte pe care să-l respect, astfel încât să pot să fiu și acasă cu copilul, să pot să merg la repetiții, și la studio, și la celelalte proiecte.

Cumva a trebuit să mă organizez și a trebuit să mai tai din unele lucruri ca să pot să fac față peste tot. Până la urmă trebuie fiu sănătoasă ca să pot să le fac pe toate, dacă nu sunt sănătoasă, nu mă mai cheamă nimeni.

Ce face Theo Rose când nu e pe scenă?

Ce face piticul?

Piticul face foarte bine, în weekend-uri e la bunici ca să pot cânta, stă fără mine, s-a învățat, fiindcă am făcut asta cu bunicii de la început, mă rog, după ce am terminat cu alăptarea. E fericit. Acolo i-am pus piscină în curte, se bălăcește, merge la animale, face tot felul de activități cu ai mei. E un copil fericit care are posibilitatea să se joace în mai multe medii.

El la bunici și tu îți poți vedea liniștită de muncă …

Mi-a trebuit mie să mă fac adult. Uite, am ajuns adult, trebuie să muncesc, am responsabilități.

Care este numărul de concerte pe care ți l-ai stabilit, pe lună, în așa fel încât să fii prezentă, așa cum ți-ai dorit, în viața copilului?

Undeva între 6 și 8 pe lună! Au fost dăți cu mult mai multe cântări. Dar oricum, și așa e suficient. La un moment dat a fost o perioadă grea, dar m-am învățat minte.

La ce alte proiecte mai lucrezi?

Am multe proiecte, evident, dar singurul, cel pe care îl prioritizez cu adevărat, este un turneu național cu care o să plec din toamnă undeva după luna octombrie, adică finalul lunii octombrie și luna noiembrie integral. Așa mi-am propus, sper să-mi ajute Dumnezeu să reușesc un proiect cu muzică interbelică readaptat care sper să impresioneze. Am lucrat mult la asta, îl pregătim, repetăm și plecăm în turneu prin țară.

În toamnă vrea plece în turneu două luni, în țară: „Sper că o să pot să iau copilul cu mine”

Și ce faci cu băiețelul dacă stai plecată aproape două luni?

Eu sper că o să pot să iau copilul cu mine. Sunt niște concerte în niște săli de spectacol, adică la niște ore decente, nu cânt noaptea. Și va fi și el mai măricel.

Tăticul ce face? E bine și el?

Face bine tăticul, muncește și el. Muncește și acum în timp ce noi două vorbim. De asta n-a putut să vină cu mine.

Multă muncă, un copil încă mic, care are nevoie de atenție și multă grijă, pentru voi doi mai aveți timp?

Da, avem, că suntem încă la început, noi încă ne iubim cum trebuie. Și acordăm importanță aspectului ăsta. Mai mult nu știu să zic că nu facem noi vreo chestie extraordinară, pur și simplu am nevoie de el, are nevoie de mine, și facem asta.

Vara asta se anunță cu muncă sau găsiți timp și pentru vacanțe?

Muncă, nici nu visez la vacanță. Vacanțele le luăm de obicei după sărbători. În lunile alea mai lejere, ianuarie, februarie.

Cum a slăbit Theo Rose după sarcină? „Când eram mică, mama mă caftea ca să mănânc”

Vacanță cu tot cu bebe, bănuiesc…

Cu bebe am plecat și anul trecut în vacanță, nu fost deloc greu, e un copil cuminte! Atâta timp cât te joci cu el…. un copil nu vrea altceva mai mult decât să te joci cu el, să-i acorzi atenție, să doarmă, să mănânce. Mai mult de atât nu-i trebuie. Mie îmi place să mă joc cu el.

Cum ai revenit la siluetă? Dietă drastică, sport?

Cum am revenit….nu am mâncat. Că la mine asta e marea problemă, nu mă alimentez corect, corespunzător, mai ales în perioadele în care sunt foarte stresată și la mine aproape toate perioadele sunt cu mult stres. M-am apucat recent de sport, încerc să-mi cresc apetitul cumva.

E foarte greu, că mie în momentul în care îmi spui, “trebuie să mănânci”, din momentul ăla, nu mai pot să mănânc. De ce? Când eram mică, mama mă caftea ca să mănânc. Nu mâncam și de atunci mie, dacă îmi spui că trebuie să mănânc, de-a naibii nu mai mănânc.

Săracă, avea 3 copii, muncă, făcea toate alea, făcea de mâncare cu ce avea prin frigider, nici bani nu avea, făcea cu ce avea la îndemână. Și eu făceam figuri că nu-mi plăcea ciorba de lobodă cu lapte prins, cu ce făcea ea acolo. Și zicea “treci și mănâncă, nu stau la discuții cu tine”. Și mâncam, dar în silă. Și nu mai pot să mănânc de atunci…

Publicat: 13 iun. 2024, 15:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×