Telenovelă mare în showbiz! Theo Rose și-a părăsit iubitul și s-a cuplat cu șeful ei!

Publicat: 01 aug. 2022, 13:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Theo Rose este pe cai mari după ce a fost cooptată în mai multe proiecte de televiziune și, mai nou, în lumea filmului. Practic, așa l-a cunsocut și pe bărbatul care i-a ”spart” relația de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin. Cel din urmă a avut un șoc vadă pe CANCAN.RO poze cu iubita lui în timp ce se sărută cu un regizor celebru. 

Imaginile surprinse recent de paparazzi CANCAN.RO au ”detonat” relația lui Theo Rose cu Alex Leonte. Cântăreața a fost pozată pe stradă, în timp ce se săruta cu un alt bărbat, nimeni altul decât partenerul actriței Lia Bugnar.

Anghel Damian și Theo au încercat să-și țină ascunsă idila, dar o plimbare romantică în zorii zilei, pe o stradă din București, i-a scos în fața paparazzilor. Nimic nu avea să prevestească faptul că în relațiile celor doi ar fi existat probleme. Se pare că aceștia s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor serialului ”Clanul”. Producție regizată de Anghel și în care joacă și frumoasa artistă.

Mai trist este că Alex Leonte a aflat din CANCAN.RO că Theo s-a combinat cu ”șeful” ei și s-au sărutat pe stradă. Ca și cum el nu a existat în viața ei.

După apariția pozelor, cântăreața și-a asumat relația cu Anghel. Și le-a explicat fanilor ei că toți apropiații știau de această poveste.

Theo Rose: ”Abia aștept să vă spun toată povestea”

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta. Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta (…)

Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul. Și, în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa…””, a precizat Theo Rose.

Fapt negat însă de Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, care s-a declarat uimit de cele întâmplate.

Nu mă așteptam. Eu mă așteptam să se căsătorească. Am vorbit cu el acum două zile și nu mi-a zis nimic. Chiar o s-o sun acum pe sora mea să vedem ce zice”, a declarat Nea Mărin pentru CANCAN.RO.

Publicat: 01 aug. 2022, 13:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă