Lia Bugnar spune tot despre despărțirea de Anghel Damian. Cum a fost înșelată cu Theo Rose: „M-a lovit tancul!”

Publicat: 22 sept. 2022, 20:50 Autor: Camelia Vedete

Lia Bugnar spune tot despre despărțirea de Anghel Damian. Lia Bugnar a făcut dezvăluiri despre despărțirea de Angel Damian. Actrița ar fi dost înșelată de iubit și a trebuit să pună punct.

Angel Damian și Theo Rose formează un cuplu, așa cum a scris CANCAN, după ce i-a surprins pe cei doi sărutându-se pe stradă. Iubitul artistei, Alex Leonte, la acea vreme a aflat tot din presă, habar nu avea că este înșelat.

Lia Bugnar spune tot despre despărțirea de Anghel Damian

A venit și rândul Liei Bugnar să își spună punctul de vedere. Se pare că actrița a avut un șoc atunci când a aflat și abia acum începe să își revină.

“M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a declarat Lia în show-ul digital ”Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentat de Marius Manole.

Theo Rose și-a părăsit iubitul și s-a cuplat cu șeful ei!

Theo Rose este pe cai mari după ce a fost cooptată în mai multe proiecte de televiziune și, mai nou, în lumea filmului. Practic, așa l-a cunsocut și pe bărbatul care i-a ”spart” relația de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin. Cel din urmă a avut un șoc vadă pe CANCAN.RO poze cu iubita lui în timp ce se sărută cu un regizor celebru.

Imaginile surprinse recent de paparazzi CANCAN.RO au ”detonat” relația lui Theo Rose cu Alex Leonte. Cântăreața a fost pozată pe stradă, în timp ce se săruta cu un alt bărbat, nimeni altul decât partenerul actriței Lia Bugnar.

Anghel Damian și Theo au încercat să-și țină ascunsă idila, dar o plimbare romantică în zorii zilei, pe o stradă din București, i-a scos în fața paparazzilor. Nimic nu avea să prevestească faptul că în relațiile celor doi ar fi existat probleme. Se pare că aceștia s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor serialului ”Clanul”. Producție regizată de Anghel și în care joacă și frumoasa artistă.

Mai trist este că Alex Leonte a aflat din CANCAN.RO că Theo s-a combinat cu ”șeful” ei și s-au sărutat pe stradă. Ca și cum el nu a existat în viața ei.

După apariția pozelor, cântăreața și-a asumat relația cu Anghel. Și le-a explicat fanilor ei că toți apropiații știau de această poveste. Citește ce a declarat Theo Rose despre relație AICI.

Publicat: 22 sept. 2022, 20:50 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă