Lia Bugnar, asaltată de bărbați! Ce propuneri îndrăznețe a primit după ce a spus adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Publicat: 27 nov. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Lia Bugnar a fost invitată recent în cadrul unui podcast, acolo unde printre altele a vorbit și despre despărțirea de Anghel Damian. Imediat după, actrița a fost asaltată de bărbați!

Lia Bugnar și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast, iar acest lucru a stârnit interesul sexului masculin. După ce a fost publicat podcastul pe platforma Youtube, actrița și scenarista a intrat rapid în atenția domnilor din mediul online.

Zeci de bărbați i-au scris mesaje în care i-au făcut diverse propuneri, ajungând chiar până la cereri în căsătorie, după cum chiar actrița a dezvăluit. Fenomenul ”straniu” a creat confuzie în mintea Liei Bugnar, care nu înțelege cum a reușit să stârnească un asemenea interes în ideea în care ea a discutat în podcast, în special, despre înaintarea în vârstă.

„Nu prea sunt eu cu podcast-urile, de fapt consider că în spectacolele mele spun despre mine mai mult decat aș putea zice în orice interviu. În mod paradoxal, iată al doilea podcast în decurs de trei săptămâni. Inițial am zis să nu-l mai postez și pe ăsta, ca e mult să pici pe capu’ oamenilor așa de des, da’ s-a întâmplat un fenomen straniu, așa că am hotarat să-l arunc și pe ăsta în lume.

Fenomenu’ straniu e că, dupa acest podcast, mi-a scris foarte multă parte bărbătească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare. M-am uitat și eu la podcast, ca să inteleg ce anume a declanșat palalaia, da’ n-am reușit nicicum să mă prind, mai ales că discuția din filmare are o temă deloc afrodisiacă, îmbătrânirea”, a spus Lia Bugnar pe rețelele de socializare.

Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Actrița și scenarista a recunoscut că a fost foarte afectată după despărțirea de Anghel Damian. La momentul respectiv, se zvonea că regizorul ar fi părăsit-o pentru Theo Rose, care este mai tânără.

Lia Bugnar susține că diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Anghel Damian nu a fost niciodată o piedică în relația lor, care a fost una sinceră. Actrița mărturisește, însă, că a fost dezamăgită de comentariile oamenilor care au pus-o la zid imediat după ce Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzii CANCAN.RO.

“Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: ‘da, pentru că este bătrână!’ Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. 

Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : ‘ce faci, Lia?’, eu ziceam direct: ‘sunt praf!’ Atunci m-au călcat în picioare efectiv! Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta, a explicat Lia Bugnar în cadrul podcastului E vremea mea.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 27 nov. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă