Ce pasiune ascunsă are Anghel Damian. Theo Rose a făcut publice imaginile: ”Așa îi place lui”

Publicat: 10 nov. 2023, 12:16 Autor: Alina Nistor Vedete

Theo Rose și-a filmat iubitul și le-a arătat fanilor ce pasiune ascunsă are Anghel Damian! Nu multă lume știa ce îi place regizorului să facă.

Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună.

Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și că și-a întâlnit sufletul pereche.  Ei bine, ce nu știe multă lume despre celebrul regizor este că are o pasiune ascunsă.

Theo Rose l-a filmat pe tatăl iubitului ei, în trafic, în timp ce se plimba cu scuterul. Artista a transmis și un mesaj: „Îl vedeți pe ăsta cu scooter-ul? E bărbatul meu! Nu, nu s-a angajat la Glovo… așa îi place lui, să fie hipster. Te iubesc, tati!”, a spus cântăreața în videoclipul pe care l-a postat pe InstaStory.

Anghel Damian, pe scuter în Capitală (sursa FOTO: Instagram)

Carmen Harra, previziune sumbră

În ciuda faptului că se iubesc și au un copil împreună, Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație dintre Theo Rose și Anghel Damian. Celebra prezicătoare spune că situația stă exact ca în cazul relației pe care a avut-o Andreea Bălan cu George Burcea.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, spunea Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 10 nov. 2023, 12:16 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă