Ce tarif are Theo Rose pentru o oră de cântat. După ce a devenit mămică, vedeta PRO TV cere o sumă uriașă

Publicat: 06 nov. 2023, 13:12 Autor: Alina Nistor Vedete

După ce a devenit mămică, Theo Rose a luat o scurtă pauză iar apoi s-a întors rapid pe scenă. Se pare, însă, că vedeta și-a schimbat tarifele pentru diverse evenimente.

Theo Rose are o carieră înfloritoare și este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală și nu numai. Chiar ți în timpul sarcinii, vedeta n-a stat locului și și-a onorat contractele. A făcut show pe scenă de fiecare dată, iar acest lucru i-a adus și sume frumușele în conturi.

La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Theo Rose s-a întors rapid la treabă. Cântăreața însă și-ar fi schimbat tariful după ce a devenit mămică. Pentru un moment artistic de aproape 60 de minute, vedeta ar încasa aproximativ 6.500 de euro. Dacă se dorește ca spectacolul să fie mai complex, atunci onorariul ar putea ajunge în jur de 10.000 de euro.

Dat fiind faptul că are o mulțime de piese pe Youtube, care sunt monetizate, artista ar mai câștiga aproape 9.000 de euro pentru fiecare clip prezent pe platformă. De asemenea, îi mai intră o sumă frumușică de câteva mii de euro în conturi fiind jurată la ”Vocea României”. Clar, Theo Rose nu duce grija zilei de mâine!

Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus ADIO după 5 ani de relație. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi aveau planuri să ajungă în fața altarului. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură. După separare, artista și-a găsit liniștea în brațele regizorului Anghel Damian. Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel.

Pe de altă parte… și Alex Leonte și-a găsit liniștea! S-a cuplat cu Manuela Lupașcu, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. Nepotul lui Nea Mărin și Theo Rose par să fi rămas în relații bune și nu există niciun resentiment între ei.

”Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme, chiar și fosta relație, noi suntem prieteni și în continuare și chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți în viețile amândurora, și eu sunt fericită și mi-e bine, și el e fericit și e bine”, a declarat Theo Rose în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 06 nov. 2023, 13:12 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă