Theo Rose, detalii despre relaţia cu Anghel Damian. Ce spune artista despre începutul poveştii lor + Se pregătesc cei doi de nuntă?

Publicat: 29 sept. 2023, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Are o carieră de succes, de câteva luni este mămică, iar relaţia pe care o trăieşte cu Anghel Damian merge cât se poate de bine. În cadrul unui interviu recent, artista a făcut dezvăluiri mai puţin ştiute despre tatăl copilului ei. De asemenea, vedeta a vorbit şi despre căsătorie. 

Theo Rose a fost inviatată în podcastul Ilincăi Vandici, acolo unde a vorbit despre începuturile relației cu Anghel Damian. Artista a recunoscut că a avut de înfruntat multe temeri pentru ca astăzi să aibă o familie unită și fericită.

Theo Rose: „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta”

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui Anghel Damian, despre care spune că este iubirea vieții sale. Mai mult, Theo Rose a dezvăluit că iubirea dintre ei a venit de la sine, iar totul s-a întâmplat natural.

„Eu așa zic (n. red. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă.

El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta. Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme, chiar și fosta relație, noi suntem prieteni și în continuare și chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți în viețile amândurora, și eu sunt fericită și mi-e bine, și el e fericit și e bine.”, a mărturisit Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Theo Rose şi Anghel Damian

Theo Rose, despre începutul relaţiei cu Anghel Damian

În continuare, artista a recunoscut că nici ea, nici Anghel Damian nu au avut certitudinea că lucruile vor evolua în acest fel. Theo Rose spune despre ea că este o persoană calculată care se gândeşte de multe ori înainte să ia o decizie.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat după ce l-a cunoscut pe tatăl copilului ei.

„(…) Asta e chestia care mă sperie și unora li se pare nebunie curată, dar nu mi-a fost frică nicio secundă, a fost o certitudine ciudată, inexplicabilă, dar am simțit că asta e ce trebuie să se întâmple, asta e ce trebuie să fac, amândoi am simțit asta. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie. Poate și din cauză că a fost așteptarea lungă până la chestia asta. Poate că ne-am așteptat mult în adâncul sufletului, parcă prea a fost așa, nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta, imprevizibil, niciunul nu avea o garanție că lucrurile vor merge, că vom putea face toate astea. Chiar nu-s așa, sunt o tipă cu picioarele pe pământ, îmi place să mi le calculez, așa a fost și în carieră și în tot ce am făcut, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa simt, sunt entuziasmată de viața mea, de aia vorbesc așa.”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

Ce spune Theo Rose despre căsătoria cu Anghel Damian

Totuși, când vine vorba despre oficializarea relației, Theo Rose a precizat că nu se visează în rochie albă de mireasă.

„Mă văd nevastă, mă văd soția lui Anghel, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate, că nu mai e de mult timp scopul meu ăsta și cred că dacă se va întâmpla pasul ăsta, îl vom face tot într-o discreție și într-un cerc restrâns. Înțeleg cumva că ăsta este visul multora dintre femei și mi se pare frumos să iau parte la un astfel de lucru e minunat, dar eu să fiu mireasă nu știu…

nu cred, mai degrabă e nu. Îmi doresc să merg la biserică, să ne cununăm, dar tot ce ține de rochie, petrecere a ajuns să fie cam departe de lucrurile astea”, a mai spus Theo Rose.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 sept. 2023, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×