Theo Rose a răbufnit pe rețelele de socializare. Fanii au rămas muți de uimire: „Cu aia blondă cu părul ondulat să nu te mai prind!”

Publicat: 25 sept. 2023, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose are o relație apropiată cu fanii săi, iar ori de câte ori are ocazia stă de vorba cu cei care o urmăresc. Recent, artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online. Filmulețul a devenit imediat viral. Iată ce a supărat-o pe cântăreață.

Theo Rose este o mămică împlinită. De când fiul său a venit pe lume, viața tinerei s-a schimbat radical. Cea mai mare parte a timpului și-o petrece alături de Sasha, deși de o bună perioadă și-a reluat activitatea. Pe rețelele de socializare, cântăreața obișnuiește să îi țină la curent pe fani cu multe dintre activitățile pe care le face cu fiul ei.

Recent, fanii au fost surprinși după ce șatena a postat câteva filmulețe amuzante cu micuțul. Mai exact, Theo Rose încerca să îl învețe pe fiul ei cum stă treaba cu fetele.

Theo Rose alături de fiul ei, Sasha

Theo Rose a răbufnit pe rețelele de socializare

Discuția „aprinsă” dintre cei doi a stârnit amuzamentul tuturor celor care au vizionat imaginile. Mai în glumă, mai în serios, Theo Rose îi explica acestuia că este prea devreme să se gândească la dragoste, în timp ce Sasha gângurea de parcă o contrazicea.

Artista nu s-a lăsat și a continuat să vorbească despre acest subiect, iar câteva minute și-a intrat foarte bine în rolul de viitoare soacră mare.

„E prea devreme, mamă, să-mi faci tu mie probleme cu fete, să mă trezesc cu părinții la poartă! Te rog eu frumos, nu te certa cu mine și ascultă-mă când îți spun. N-avem voie de acum cu fete, mamă, că-mi faci probleme. Sunt mici fetele! Lasă-le să plece de lângă căruțul tău, nu le mai ține legate de căruț! Cu fata aia blondă cu părul ondulat, cu aia să nu te mai prind! Ai înțeles? Că aia prea îi place de tine așa.

Băi, ascultă-mă, măi, că nu e așa cu dragostea asta, Sasha! Când are drăgan așa de tine, e periculos! Băi, băiatule! Eu nu-ți zic de două ori! Ai înțeles? Cu aia blondă cu părul ondulat, cârlionțată, să nu te mai prind! Doamne ferește! Mamă, ai 3 luni, mamă! Te-ai zăpăcit? Băi, băiatule, revino-ți un pic, că mă și enervez acum!”, i-a spus Theo Rose fiului ei, în filmulețele postate pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă