Lia Bugnar, acuzaţii grave la 3 ani de la participarea la Asia Express. Actriţa îi face praf pe producători: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”

Publicat: 23 nov. 2023, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lia Bugnar a făcut acuzaţii dure la adresa producătorilor celui mai urmărit show de la Antena 1. În urmă cu 3 ani, fosta iubita a lui Anghel Damian a participat alături de Maria Buză la Asia express, însă experienţa se pare că i-a lăsat un gust amar. Actriţa a mărturisit în cadrul unui interviu recent faptul că s-a simţit ca un cobai pus în diferite ipostaze care nu i-au făcut cinste.

Lia Bugnar a acceptat iniţial cu bucurie să participe în proiectul de la Antena 1, care la vremea respectivă se desfăşura în Asia, nu în America. Cele două au ieşit destul de repede din competiţie, iar acest lucru a fost o mare eliberare, mai ales pentru cunoscuta scenaristă. Motivul? Probele extrem de dificile, dar mai ales modul în care producătorii le-au tratat pe parcursul show-ului.

De altfel, la difuzarea emisiunii, Lia Bugnar nu a putut nici măcar să privească.

Lia Bugnar, dezamagită de experienţa de la Asia Express

La 3 ani de la participare, vedeta mărturiseşte că nu se aştepta ca lucrurile să decurgă în acel mod, ba chiar recunoaşte că regretă participarea în emisiune.

„De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon. 

Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul.

Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu, a dezvăluit scenarista, în podcastul “E vremea mea”. 

„Te-ai dus acolo, ești un un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”

Lia Bugnar și Maria Buză au trecut prin multe situaţii limită în concurs, însă au constatat că multe dintre imagini nu au fost difuzate.

Actrița i-a acuzat pe producători de faptul că aleg să arate publicului doar momentele scandaloase care îi pun pe concurenţi într-o lumină nefavorabilă doar pentru audienţă.

„ Aveau posibilitatea să facă asta pentru că ne filmau 16 ore pe zi.

În alea 16 ore tu-mi găsești vreo 600 de mutre nefericite, mai ales când stai atâta în soare și le pui unde vrei tu. 

Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat să ne gândim, am tras de timp, am semnat contractul într-o lună, am stat foarte mult ca să încercăm să ne luam niște măsuri. Nu poți să-ți iei nici o măsură!

Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rău. Filmul se face la final, acasă!”, a mai spus revoltată scenarista.

Lia Bugnar i-a interzis lui Anghel Damian să urmărească show-ul

În momentul difuzării show-ului, Lia Bugnar i-a interzis până și iubitului ei de atunci, Anghel Damian, să privească la tv imaginile cu ea.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și posta pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călău, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. 

În ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în această primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut.

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urmă de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo două emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toată Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. 

Nu pot să-mi forțez norocul și să-l las să vadă așa ceva”a scris, la momentul difuzării show-ului, Lia Bugnar pe Facebook.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 23 nov. 2023, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă