TOP CIAO.RO | Între două nu te plouă, dar nici bine nu îţi e! Ele sunt celebritățile din showbiz care și-au împărțit iubiții! ATENȚIE: ÎN ACELAȘI TIMP!

Publicat: 19 mart. 2024, 15:35 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Încurcate sunt căile Domnului, mai ales atunci când e vorba despre iubire. Se spune că în dragoste şi în război este permis orice, iar această zicală se potriveşte perfect în poveştile de dragoste pe care am ales să le prezentăm. Începem topul cu cel mai nou cuplu din showbiz. Protagoniştii, nimeni alţii decât Raluca Pastramă şi fostul iubit al Ramonei Olaru. Continuăm cu scandalul dintre Lora şi Doiniţa Oancea care ţinut primele pagini ale ziarelor şi terminăm cu relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Toate detaliile în rândurile de mai jos!

Raluca Pastramă şi-a refăcut viaţa, deşi în acte este în continuare căsătorită! Bruneta nu şi-a încheiat, se pare, socotelile definitiv cu fostul partener, cu care are şi o fetiţă. Dar printre toate problemele cu care încă se confruntă, tânăra şi-a recăpătat zâmbetul. La braţul lui Iulian, nimeni altul decât fostul iubit al Ramonei Olaru.

Raluca Pastramă, surprinsă cu fostul Ramonei Olaru

Raluca Pastramă a trecut prin două divorţuri dureroase. S-a despărţit de Pepe atunci când nimeni nu se aştepta, dar la scurt timp, pe strada ei răsărea din nou soarele. L-a cunoscut pe Ibrahim, bărbatul care i-a dăruit cel de-al treilea copil şi cu care s-a căsătorit a doua oară. Nici de această dată lucrurile nu au funcţionat, iar în urmă cu doar câteva luni, cei doi anunţau separarea.

Chiar dacă divorţul nu s-a finalizat, bruneta a decis că este momentul să îşi mai acorde o şansă în dragoste. Pe 17 ianuarie, Raluca şi Iulian au fost surprinşi pentru prima dată împreună, însă la acel moment, bruneta a declarat pentru cancan.ro că între ei există doar o prietenie. Ce-i drept, cu doar câteva zile în urmă, bărbatul avea un zâmbet larg pe faţă în timp ce o ţinea de mână pe Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani se pare că şi-a dat seama rapid că nu este compatibilă cu Iulian aşa că l-a pus pe liber. Singur şi fără obligaţii, afaceristul s-a gândit că nu ar fi o idee rea să o invite pe Raluca la o cafea, ceea ce s-a şi întâmplat. Astfel pe 18 martie au fost surprinşi, dar acum în calitate de iubiţi nu de prieteni!

Lora şi Doiniţa Oancea au împărţit acelaşi bărbat?

Printr-o situaţie asemănătoare au trecut Lora şi Doiniţa Oancea în 2014. Doar că aici lucrurile au fost mult mai complicate. Lora a fost acuzată că „i-a spart” casa Doiniței Oancea.

Multă vâlvă s-a creat în jurul acestui subiect, care a avut un final fericit doar pentru doi dintre protagonişti. Dar să o luăm cu începutul. Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu au format un cuplu timp de 6 ani. În 2014 au decis să se separe, tot atunci au divorţat Lora şi Dan Badea. Problemele abia acum apar. Fostul partener al actriţei de la Antena 1 a fost surprins în compania blondinei, dar la acel moment nu au recunoscut că ar fi ceva între ei.

În cele din urmă au dat cărţile pe faţă, şi-au expus sentimentele public, iar atunci a început scandalul. Doiniţa Oancea a dezvăluit că cei doi ar fi fost împreună încă din perioada în care ea forma un cuplu cu Ghenu.

„Sunt împreună de mai mult de opt luni. La momentul respectiv nu îi plăcea să apară în faţa presei. (…) Eu sunt colerică, uneori extrem de agresivă şi trebuie să fiu atentă la ce spun.(…) Poate lucrurile erau mai uşoare dacă cineva îşi lua inima în dinţi şi îmi spunea anumite lucruri. M-am întrebat de multe ori. (…) Din vară am început să vorbesc cu Dan Badea. Ne amuzăm pe subiect, acum că e OK. Eu cu Dan ne cunoaştem destul de bine. Eu mă rog şi le rog pe toate femeile să nu se îndrăgostească de iubitul surorii sau prietenei”, a declarat Doiniţa Oancea la o emisiune TV.

Relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian a ţinut primele pagini ale ziarelor

O altă pereche care a creat un val de controverse în spaţiul public este formată din Theo Rose şi Anghel Damian. Cei doi au ţinut primele pagini ale ziarelor după ce cancan.ro i-a surprins împreună. La momentul respectiv nu se ştia că artista s-a despărţit de Alex Leonte şi nici de separarea regizorului de Lia Bugnăr nu se auzise nimic.

Din acest motiv internauţii au început să îşi pună întrebări, să emită păreri şi să judece. Anghel şi Theo s-au cunoscut după ce artista a dat un casting pentru rolul din Clanul, regizor fiind actualul ei partener, dar şi Lia Bugnăr. Astfel, mulţi au crezut că a fost vorba despre o infidelitate la mijloc. De menţionat este şi faptul că s-a spus că şi artista ar fi avut probleme în relaţia cu Alex Leonte, destul de serioase, care ar fi facut-o să îşi dorească despărţirea.

Situaţia a afectat-o destul de tare pe cântăreaţă şi presată de toate zvonurile a făcut lumină.

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”, a povestit Theo Rose.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 mart. 2024, 15:35 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×