La nici 25 de ani, Theo Rose își trăiește deja marele vis: ”Mă aflu, într-adevăr, în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”

Publicat: 30 iun. 2022, 14:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Tânăra artistă, care urmează să împlinească 25 de ani în luna august, este pe cai mari. Theo Rose nu își mai încape în piele de fericire. Îi merge extrem de bine profesional iar propunerea venită de la Smiley, de a împărți același scaun de antrenori la “Vocea României”, nu face decât să îi întărească certitudinea că este pe drumul cel bun. Și pentru că și-a văzut visul cu ochii mai devreme decât se aștepta, Theo Rose și-a împărtășit bucuria cu Ciao.ro și a povestit cum a primit propunerea de a face parte din show-ul de la ProTV.

Reporter: Theo, cum e această formulă de la “Vocea României” pentru tine, cu tine și Smiley? Practic pentru cariera ta este un mare boom!

Mi se pare că lucrurile s-au întâmplat foarte repede. Eu nu m-am așteptat niciodată că așa rapid voi ajunge în punctul ăsta. Doar că, ca să nu mă frustreze poziția de jurat la Vocea României, am luat lucrurile așa: dacă pentru mine s-a întâmplat rapid minunea, asta e clar că din momentul  ăsta se poate întâmpla la fel de rapid și pentru alții.

Atunci eu trebuie să fiu bună în condițiile astea și ar trebui să fiu generoasă, să împart din experiența mea cu cei care vor să ajungă unde sunt și eu. Evident, parcursul diferă. Nu vom ajunge toți la fel de repede, că poate nu vom trece toți prin aceleași experiențe, dar clar, contează ce am de spus. Poate ajută pe cineva. Cine vrea să asculte, e foarte bine.

Și sper din suflet ca prezența mea aici să conteze pentru unii concurenți. Am reușit să ajut oameni și fără să fiu în juriu la Vocea României. Dar sunt convinsă că nu doar cei care vor fi prezenți aici pe scenă vor fi ajutați  și de mine dar și cei  care ne vor urmări de acasă și visează.

Theo Rose: „când găsești oamenii speciali se aude în voce chestia asta”

Cum e să împarți același scaun cu Smiley?

Pot să zic că sunt mult mai relaxată de când Smiley mi-a făcut propunerea, pentru că am foarte mare încredere în el!

 De la Smiley a venit propunerea?

Da! E unul dintre artiștii mei preferați de la noi și îți dai seama… nu pot să fiu decât mândră și mă bazez pe el maxim! Alegerile le vom face împreună. Dar mă bazez pe el pentru că vom avea multe în comun în ceea ce privește alegerile!

La ce o să fii atentă, cum o să notezi sau cum o să alegi concurenții?

Mă interesează să găsim niște voci speciale! Nu doar versatile, pentru că nu vreau să găsesc oameni să facă ce fac și eu neapărat! Dacă găsesc, cu atât mai bine. Ar fi cu atât mai ușor pentru mine să îi îndrum, dar mă interesează  să găsim oameni speciali, cu totul. În general atunci când găsești oamenii speciali se aude în voce chestia asta. Așa că voi fi atentă să caut ce e special la om prin voce.

Ce propunere i-a făcut Smiley

Știu că îți doreai de foarte mult timp un proiect așa special! Te așteptai să vină atât de repede?

Nu! Și apucasem să și zic! Am fost la Horia Brenciu la podcast și am zis că probabil că dacă aș primi propunerea asta aș refuza-o. Pentru că mi se pare că e prea devreme pentru momentul în care mă aflu eu. Doar că venind atât de repede,  m-a luat prin surprindere.

Plus propunerea de la Smiley, care a zis „Vino cu mine pe scaun, că trebuie o voce din generația tânără care să vină aici drept exemplu. Uite, dacă ea a putut, puteți toți! Cam acesta este exemplul pe care vrem să îl dăm! Și am zis „Bine, hai că vin!”.

Deci vara asta e cumva perfectă pentru tine! Ești împlinită cam pe toate planurile!

Da! Nu se putea mai bine! Am spus și zilele trecute. Trăiesc într-adevăr cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, nu irosesc nici resurse, nici timp, fac exact ce  trebuie, sunt exact unde am vrut să fiu, unde am visat! Practic, lumea dacă mă vede și pe mine pe aici să știe că eu îmi trăiesc visul în momentul ăsta!

Theo Rose: ”Iubitul meu este mereu alături de mine”

O să ai timp de o vacanță vara asta? O să mergi undeva?

Nu! Dar nici nu mai vreau, nici nu vreau să aud de vacanță, vreau doar să mă bucur de ce se întâmplă. Aici e vacanța mea! Mă distrez, sunt oameni faini lângă mine, oameni lângă care pot să mă dezvolt, de la care am ce învăța. Eu asta caut!

Cum te susține iubitul tău? Știu că e mereu alături de tine!

Iubitul meu e mereu alături de mine. Încearcă să mă ajute, vine, îmi aduce tot ce e nevoie pe aici. Vede că e obositoare viața asta. Dar știe exact cum să se comporte astfel încât  să fim relaxați acasă.

 

 

 

 

Publicat: 30 iun. 2022, 14:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă