EXCLUSIV | Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian: “Nu purtăm în spatele nostru nicio vină”

Publicat: 26 sept. 2022, 20:21 Autor: Dora Bazavan Vedete

Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian. Theo Rose este o artistă importantă în peisajul muzical și nu numai, iar noua ei relație, cu regizorul și actorul Anghel Damian de la ProTV atrage încă multe priviri și interes.

Ciao.ro a întâlnit-o pe colega lui Smiley de la Vocea României săptămâna trecută, joi seara, la Râmnicu Vâlcea. Acolo unde vedeta a prezentat Romanian Music Awards, alături de Dorian Popa, și a luat și trofeul pentru “Best Female”. Theo Rose nu doar că a fost însoțită și asistată pe tot parcusrul evenimentului de iubitul său, Anghel Damian.

Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian

Dar și părinții ei au decis să îi facă o surpriză și au venit să îi urmărească show-ul de pe scenă, artista fiind mai mult decât încântată. Cum definește Theo Rose relația ei actuală de iubire cu regizorul serialului “Clanul” de la ProTV, Anghel Damian și cât este de liniștită și fericită? Avem declarații exclusive de la tânăra artistă, doar pentru Ciao.ro!

Cum ai primit propunerea de a prezenta Romanian Music Award?

Cu mare-mare bucurie! M-aș fi bucurat enorm și dacă ar fi fost în discuție doar să cânt pe această scenă pentru că a fost un public numeros. E scena pe care cu toții visăm să cântăm dar faptul că mi s-a propus să și prezint acest show a fost pentru mine onorant. Și mai ales că l-am avut alături de mine pe Dorian Popa. El e o bilă de energie, de care oricare dintre noi are nevoie în viața lui! Cu siguranță ne-am dorit să transmitem oamenilor voie bună și energie. Și sperăm că ei au luat de la noi pentru că atmosfera a fost incendiară și cu toții s-au distrat. Mai ales că a fost un show în care toți colegii noștri au performat la un nivel super înalt.

De ce s-a certat Theo Rose cu Dorian Popa

Am vorbit și cu Dorian mai devreme. Îmi zicea că v-ați împăcat! Că erați așa, într-un fel…

A fost la un moment dat un mic conflict între noi, într-adevăr, dar niciunul dintre noi nu e ranchiunos și normal că la o discuție. În momentul în care ne-am întâlnit am putut să  reglăm situația și să ne intelegm unul pe celălalt. Pentru că niciunul dintre noi nu a fost rău intenționat față de celălat. A fost pur și simplu o chestie care a plecat de la niște glume și tocmai de asta acum am putut să fim unul lângă altul. Să ne distrăm, să ne bucurăm alături de oameni fără niciun fel de problemă.

Ți-am admirat ținuta, ziceai că te-ai pregătit 3 ore pentru eveniment.

Mulțumesc! Nu chiar 3 ore, am exagerat, a durat mai puțin! Port o creație a unui designer român, de la noi din Timișoara. E un  băiat foarte talentat care m-a tot îmbrăcât și pe la Vocea României și îmi place foarte mult să îi port creațiile. Am cu mine toată echipa de stiliști, au venit să mă aranjeze. Bine, mai sunt și alte colege ajutate de aceeași echipă, dar mă bucur tare că am putut să vin cu gașca mea. Cu toții sunt și prietenii mei, întreaga echipă, așa că ne-am și distrat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, detalii despre rolul din „Clanul”

Despre rolul tău din serialul „Clanul”, de la ProTV, ce ne poți spune? Cât de mult îți place, cât de mult repeți?

Îmi place foarte mult rolul ăsta și da, repet destul de mult pentru el mai ales că am nevoie să învăț foarte mult text. Vera e o tipă foarte deșteaptă și este foarte calculată. Știe exact când să reacționeze și când nu, dar mai sunt situații care într-adevăr o împing până la limită. La limita de a face lucruri neașteptate pentru ea, e un personaj surprinzător și e foarte emoțională, ea, așa.

Te regăsești cumva în acest personaj?

Da, da, cu totul mă regăsesc în personajul ăsta dar într-adevăr eu nu cred că afișez atâtea laturi câte afișează ea. Ceea ce pentru mine e o provocare, pentru că, îți dau un spoiler, dacă vrei. La un moment dat am avut o scenă dramatică în care se cerea să plângem, să suferim, să fie ceva foarte real. Iar eu am reușit să simt emoția aia cu adevărat ceea ce m-a surprins și m-a șocat și am rămas cu emoția toată ziua, până seara. Pentru că a fost într-adevăr o performanță, nu pot să zic actoricească, cât de adaptare la situația în care eram pusă. A fost foarte emoționant pentru mine ca om că am putut să fac chestia aia. Înconjurată fiind de mari actori care m-au ajutat cu tot în ceea ce ține de experiență.

Cât de mult te ajută Anghel cu sfaturi pe platoul de filmare?

Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!

Și acasă cum sunteți? Cum e relația voastră, cum o definești, cum sunteți voi?

Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important!

Cât de fericită este Theo Rose în relația cu Anghel Damian

Ești împlinită pe toate planurile, îți merge bine din plin!

Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!

Așa este! Ce îți mai dorești de acum încolo pentru tine, pe toate planurile!

Îmi doresc, sinceră să fiu, să fiu sănătoasă fiindcă am realizat  între timp că pot să realizez tot ce îmi doresc dacă muncesc și cu asta mă ocup. În ultima vreme doar am muncit așa că  sper doar să fiu sănătoasă. Să nu mă pască vreun burn out sau cine știe  ce, Doamne ferește, pentru că am tot auzit termenul ăsta în ultima vreme. Și a început să mă sperie cumva dar e totul bine și calm în jurul meu!

Theo Rose, piesă bouă

Pregătești o piesă nouă?

Da! Am câteva proiecte noi, scot ceva pentru afară! Am o piesă în engleză, o colaborare de care sunt foarte încântată și  care cred  că are foarte mari șanse să reușească pe plan internațional! Să vedem, acum nu am niciun fel de garanție în sensul ăsta. La fel cum nu am avut nicio garanție pentru niciunul dintre proiectele din care fac parte în momentul ăsta dar, nu știu, ce vrea Dumnezeu! Eu sunt pregătită să înfrunt tot ce se întâmplă!

O piesă cu Smiley? Un proiect nou împreună?

Îmi doresc foarte tare o piesă cu Smiley! Nu am avut timp până acum să ne ocupăm de asta dar cu siguranță faptul că petrecem atâta timp împreună la Vocea României. O să facem cumva să fim împreună și la studio și să lucrăm pentru o piesă și o colaborare frumoasă. Nu are cum să iasă ceva urat!

Publicat: 26 sept. 2022, 20:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă