Connect-R a dat cărțile pe față! Ce spune celebrul artist despre relația cu Misha

Publicat: 04 feb. 2021, 12:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Connect-R și Misha au format un cuplu extrem de apreciat de fani. Anunțul separării celor doi a venit ca un șoc, însă relația acestora de după divorț a creat și mai multe controverse, pentru că admiratorii cuplului nu au înțeles ce se întâmplă mai exact între ei. Artiștii au fost văzuți foarte des împreună, iar recent Connect-R a decis să pună capăt speculațiilor și a vorbit despre ce se întâmplă în viața lui.

În cadrul unui interviu la ”Vorbește lumea”, Connect-R a dat detalii despre relația pe care o are cu fosta sa soție.

În momentul în care a fost întrebat dacă există prietenie după divorț, artistul a explicat: “Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci”.

Connect-R a mai dezvăluit și faptul că o respectă foarte mult pe mama fetiței sale, cu care locuiește în continuare în aceeași casă.

”Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a completat artistul.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 3 ani

Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, şi Misha (Mihaela Sotrocan) s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi. La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Cei doi erau deja separați, iar pe 14 august 2018 a venit confirmarea că nu mai sunt împreună.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântăreţul atunci.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 feb. 2021, 12:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×