Connect-R are o nouă relație? Ce l-a dat de gol pe artist: „Nu sunt un tată singur!…”

Publicat: 11 Dec. 2020, 14:00 Vedete

De când Misha și Connect-R au divorțat în 2017, artistul nu a mai fost văzut alături de nicio altă femeie. Acum însă lucrurile par să se schimbe în viața cântărețului care nu ar mai fi atât de sigur… 

Celebrul artist are o relație apropiată cu fanii lui cu care vorbește ori de câte ori are ocazia. Cântărețul le răspunde acestora la curiozități, iar una dintre ele a fost legată de viața amoroasă a artistului.

Întrebat de un internaut cum este să fii un tată singur și dacă se descură în această situație, deși nimeni nu se aștepta la acest răspuns, artistul a dezvăluit că nu este tocmai singur, dând de înțeles că în viața lui există cineva.

”Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a zis Connect-R cu ditamai zâmbetul pe față.

Cu ce se ocupa Connect-R înainte de a deveni celebru

Artistul era acum mulți un ani un simplu vânzător de ziare. Nici măcar rudele sale nu credeau în el și în potențialul pe care îl avea. A luptat pentru a ajunge unde își dorea și a demonstrat tuturor faptul că poate să își depășească limitele. Connect-R a mărturisit că ”nimeni nu dădea 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare”.

„Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a scris artistul.

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R la Instastory.

Connect-R, mărturisiri din adolescență

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți. Am mai crescut și am zis ‘gata, domle’, știu fericire e atunci când îți permiți haine multe și de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârți cheia în ușa primului apartament. Cu banii strânși din concerte și cu un credit la o bancă, am reușit să-mi iau un apartament în Giulești. 3 camere, parter. Ce vorbești Frant! Gata, fericire pe mine”, a mărturisit cântărețul, arată spynews.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Dec. 2020, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă