Connect-R își pune inima pe tavă: „Dacă ai divorțat, nu divorța și de copil! Pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor”

Publicat: 31 oct. 2022, 12:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Connect-R își pune inima pe tavă și vorbește despre divorț. Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști români revine în atenția fanilor săi cu o melodie specială în care face dezvăluiri despre viața sa.

„Acasă” se numește noul single pentru care Connect-R a filmat și un videoclip special. Connect-R a explicat ce înseamnă, de fapt, acasă, ce părere are despre divorț. Pentru că a trecut și el prin cel de Misha, mama fetiței sale, Maya.

Connect-R își pune inima pe tavă și vorbește despre divorț

Cu toate astea, Connect-R și fosta lui soție au o relație civilizată și mulți se gândesc că cei doi sunt încă împreună. Pentru că stau împreună de dragul fiicei lor și își fac vacanțele în trei. Asta ca Maya să simtă spiritul familiei și să își aibă ambii părinți aproape, oricând. Connect-R, care este un bun orator și se duce mereu în zona discursurilor motivaționale, a explicat cu ocazia lansării acestei noi piese ce părere are el despre divorț și cât de protejat ar trebui să fie un copil în această situație.

Aproape de finalul lunii octombrie, Connect-R revine cu o nouă piesă pe care o lansează împreună cu Hood Famous și Sprint Music. Pentru noua melodie care se numește „Acasă”, Ștefan Mihalache a făcut muzica, textul și orchestrația iar de Mix/Master s-a ocupat Epic Julius @Midiots iar de video Cristi Roman.

„Dacă ai divorțat, nu divorța și de copil! Pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor”

„Acasă nu-i o locație, nu-i o clădire, acasă e acolo unde ești cu inima”, spune Connect-R.

„Evident că tot ce scriu e și din experiențele personale dar divorțul e o chestie generală și rata divorțului este din ce în ce mai mare în rândul părinților. Ideea e că dacă ai divorțat, nu divorța și de copil! Viziunea unui copil e alta și aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorțului. Piesa trebuie ascultată și videoclipul trebuie urmărit până la final, care este unul neașteptat.

În special, piesa asta este pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor. Cei care încep să-și dea seama că toată zarva, toată nenorocirea dintr-un cuplu nu vine din inimă ci din minte. Faptul că nu doi oameni luptă cu egourile lor, niciun om nu s-a născut rău.

Societatea asta ne transformă, ne schimbă, ne reeducă chiar și spiritual și ajungem să luptăm contra semenilor noștri, fie în cuplu sau în orice relație. De aceea piesa asta este ca o gură de oxigen pentru cei ce mai pot schimba ceva în căsnicia lor”, a mai spus Connect-R. Dați Play „Acasă” și urmăriți videoclipul. O să înțelegeți exact despre ce este vorba!

Publicat: 31 oct. 2022, 12:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă